enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2746
EURO
50,1792
ALTIN
6.387,33
BIST
12.668,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
3°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
4°C

Volkswagen’in tedarikçi firması iflas etti!

Volkswagen’in tedarikçi firması iflas etti!
23.11.2024 10:15
53
A+
A-

Otomotiv Tedarikçisi Bo Parts Solutions İflas Başvurusu Yaptı

Kuzey Hessen’in Nentershausen kasabasında bulunan otomotiv tedarikçisi Bo Parts Solutions, iflas başvurusunda bulundu. HWW hukuk firmasının açıklamasına göre, Volkswagen için de üretim yapan firma, iflas sürecinde faaliyetlerine devam edecek.

Bo Parts Solutions, otomotiv sektörü için yedek parça üretiyor. Hukuk firması, şirketin mali sıkıntılarının beklenmedik sipariş düşüşlerinden kaynaklandığını belirtti. Özellikle Volkswagen’e bağlı bir model için verilen siparişin süresinin dolmasının ardından yeni bir sipariş alınmaması, zorluğa yol açtı.

İflas sürecinin yöneticisi Kai Dellit, 73 çalışanın çoğunun işini korumayı hedeflediklerini ifade etti. Önemli müşterilerden bazıları destek vermeye istekli.

Bo Parts Solutions’ın iflasının şirketin gelecekteki planlarını nasıl etkileyeceği belirsiz. Şirket, 25 milyon euroluk yeni bir üretim tesisine kiralama yapmayı ve burada 50 kişiye yeni iş imkanı sağlamayı hedefliyordu.

Nentershausen Belediye Başkanı, şirketin başarılı bir şekilde yeniden yapılandırılmaması halinde, 2025 yılı itibariyle ciddi bir bütçe sorunu ile karşı karşıya kalabileceklerini belirtti.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.