enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2756
EURO
50,1962
ALTIN
6.375,38
BIST
12.668,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
10°C
Bursa
10°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Salı Parçalı Bulutlu
6°C

Türkiye’de İlk Defa Organ Bağışında Bulunanlar İçin Online Mevlit Okundu.

Türkiye’de İlk Defa Organ Bağışında Bulunanlar İçin Online Mevlit Okundu.
06.11.2020 14:48 | Son Güncellenme: 06.11.2020 14:54
430
A+
A-

Türkiye’de İlk Defa Organ Bağışında Bulunanlar İçin Online Mevlit Okundu. Organ bağışında bulunarak, nakil bekleyen hastalara umut olan vatandaşlar, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve Bursa İl Müftülüğü düzenlediği mevlit programında dualarla anıldı.

Türkiye’de İlk Defa Organ Bağışında Bulunanlar İçin Online Mevlit Okundu. Yeşil Camii’nde öğle namazından önce Covid-19 tedbirleri nedeniyle sınırlı sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşen Mevlid-i Şerif programına,  organ bağışında bulunan ve ahirete intikal etmiş donörlerin yakınları için Türkiye’de ilk defa sosyal medya üzerinden online olarak yayınlandı. Programa Covid-19 salgını nedeniyle camiye gelemeyen donör yakınlarının ilgisi büyük oldu.

 

Programla ilgili konuşan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Organ ve doku bağışlayan ebediyete intikal etmiş olan merhumlarımız için onların ruhuna ithafen bir mevlit programı icra ettik. Onları dualarla andık, ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

Türkiye’de organ bekleyen birçok vatandaşın bulunduğuna dikkat çeken Dr. Yavuzyılmaz, “Biz onlara organ bağışlayarak, yeni bir hayat bağışlayın diye sizlere çağrıda bulunuyoruz.  Organ bağışı, Cenab-ı Allah’ın bize bahşettiği vücudun sadakasıdır. Bunu bir sadaka olarak görüp, organ bağışı yapabildiğimizde yeni bir hayat yeni bir yaşam hediye ettiğimizi unutmayalım. Organlarımızı ihtiyacı olanlara bağışlamakta lütfen çekinceli davranmayalım” şeklinde konuştu.

Programla ilgili konuşan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Organ ve doku bağışlayan ebediyete intikal etmiş olan merhumlarımız için onların ruhuna ithafen bir mevlit programı icra ettik. Onları dualarla andık, ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.