Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşanan korkunç olayda, K.İ. isimli bir şahıs, otobüs durağında tartıştığı komşusu B.Y. (20) adlı genç kadına tornavida ile saldırdı. Saldırı anı çevredeki vatandaşların cep telefonuyla kaydedildi.
Olay, saat 13.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi Anıt Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre, K.İ. ile komşusu B.Y. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken, K.İ. genç kadını saçından çekiştirerek yere doğru savurdu ve elindeki tornavida ile saldırdı.
Tornavida darbesiyle kalçasından yaralanan genç kadına çevredeki vatandaşlar yardım ederken, saldırgan hızla olay yerinden uzaklaştı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan B.Y., ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri saldırgan K.İ.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, saldırı anına ait görüntülerin cep telefonu kamerasıyla kayda alındığı bildirildi.