enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2756
EURO
50,1962
ALTIN
6.375,38
BIST
12.668,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
10°C
Bursa
10°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Salı Parçalı Bulutlu
6°C

Gülçin Ergül’ün açıklamalarından sonra Cemre Kemer sitem etti

Gülçin Ergül’ün açıklamalarından sonra Cemre Kemer sitem etti
28.02.2025 15:52
87
A+
A-

2000’lerin sevilen müzik grubu Hepsi, birkaç yıllık birlikteliğin ardından dağılmıştı. Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer’den oluşan grubun ilk ayrılan üyesi Gülçin Ergül olmuştu.

“Kimsenin Bilmediği Gerçek”

Solo kariyerine devam eden Gülçin Ergül, Hepsi grubundan ayrılışının perde arkasını ilk kez “Kimse bilmiyor” diyerek anlattı.

Katarsis programına konuk olan 39 yaşındaki şarkıcı, o dönemde en çok zorlandığı şeyin yanlış anlaşılmak olduğunu ifade etti. Ayrılış sürecinde hem açılan dava hem de grup arkadaşlarına zarar vermemek adına sessiz kaldığını, bu yüzden yanlış anlaşıldığını belirten Ergül, gözyaşlarını tutamadı.

“Grubu Ben Dağıtmışım Gibi Algılanıyor”

Hakkında birçok olumsuz yorum yapıldığını söyleyen Ergül, “Arkamdan söylenenler zaman zaman aklıma geliyor. Grubu ben dağıtmışım gibi bir algı var. Bir grupta huzur kalmadığında birinin ayrılması normaldir. Ayrılan kişi ben olduğum için suçlanmamalıyım. Bazen doğruyu söyleyen, çoğunluğa karşı olsa bile haklı olabilir” dedi.

Ergül, daha önce 2014 yılında grup üyeleriyle bir araya geldiklerini ancak kimsenin bilmediği bu buluşmada anlaşamadıklarını ve hatta kavga ettiklerini itiraf etti: “Bu buluşmadan sonra anladım ki bir araya gelemeyiz. Bir şeyi istemediğimde arkamdan magazin aracılığıyla egoist gibi yakıştırmalar yapılıyor. Bana haksızlık ediliyor ve saldırgan bir üslup kullanılıyor.”

Katarsis programının ardından sosyal medyada Gülçin Ergül’e destek mesajları yağarken, Hepsi grubunun diğer üyelerinden Cemre Kemer ise linç edildiğini söyledi.

Kemer, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Her sabah uyandığımda DM kutum, tanımadığım veya yıllardır konuşmadığım kişilerden gelen linç, önyargı ve asılsız mesajlarla dolu oluyor. Yıllardır bu kısır döngü devam ediyor. ‘Konuşmazsan böyle haberler çıkar’ gibi tehditvari mesajlar da alıyorum.”

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.