enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2756
EURO
50,1962
ALTIN
6.375,38
BIST
12.668,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
10°C
Bursa
10°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Salı Parçalı Bulutlu
6°C

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan en değerli yatırım”

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan en değerli yatırım”
30.08.2025 23:55 | Son Güncellenme: 31.08.2025 00:01
27
A+
A-

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan en değerli yatırım” Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın yarınlarına bırakacağımız en kıymetli miras” Osmangazi Belediyesi’nin yaz spor okulları kapsamında düzenlediği yüzme kursları yoğun ilgi gördü. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan minikler, sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın elinden alarak büyük sevinç yaşadı. Başkan Aydın’ın takdim ettiği belgeleri gururla alan çocuklar, hem yaz tatilinde sporla buluşmanın hem de yüzme öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. Etkinlik, ailelerin de katılımıyla keyifli bir kutlamaya dönüştü.

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan en değerli yatırım”

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan en değerli yatırım”

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırım”

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan en değerli yatırım” Osmangazi Belediyesi’nin çocuklara yönelik yaz spor okulları kapsamında düzenlediği yüzme kursları, bu yıl da yoğun ilgiyle karşılandı. Fatih-Çiftehavuzlar, Yeni Karaman Yarı Olimpik, Demirtaş, Soğanlı yüzme havuzları ile Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi’nde gerçekleşen kurslara 5-14 yaş aralığında tam 8 bin 24 çocuk katılım gösterdi. Beş dönem boyunca profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim alan minikler, hem yüzmeyi öğrenmenin hem de tatillerini sporla geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırım”

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan en değerli yatırım”

Başkan Aydın: “Spor, çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırım”

Osmangazi Belediyesi’nin yaz spor okulları kapsamında düzenlediği yüzme kursları bu yıl da büyük ilgi gördü. Fatih-Çiftehavuzlar, Yeni Karaman Yarı Olimpik, Demirtaş, Soğanlı yüzme havuzları ve Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi’nde gerçekleştirilen kurslara 5-14 yaş aralığında 8 bin 24 çocuk katıldı. Profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim alan minikler, yaz tatilini hem verimli hem de eğlenceli geçirdi. Kursların sonunda düzenlenen sertifika töreninde çocuklar belgelerini Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın elinden alarak büyük gurur ve mutluluk yaşadı.

Kursların sonunda, Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen sertifika töreni renkli görüntülere sahne oldu. Törene; Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan katıldı.

Ailelerinin onlarla gurur duyması

Başkan Aydın, törende yaptığı konuşmada, yaz boyunca 8 bini aşkın çocuğun yüzme sporuyla buluşmasının önemine dikkat çekti. Sporun hem beden sağlığı hem de kişisel gelişim açısından büyük bir rol oynadığını belirterek, “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Çocuklarımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek ve ailelerinin onlarla gurur duymasını sağlamak için bu kursları düzenliyoruz. Yüzmenin yanı sıra basketbol, hentbol gibi farklı branşlarda da çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Eğitimlerini tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını Başkan Aydın’ın elinden alarak büyük gurur ve mutluluk yaşadı. Etkinlik, hem çocukların başarısını taçlandırdı hem de Osmangazi’nin spora verdiği önemin somut bir göstergesi oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, sporun çocukların geleceği için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Sporun, sağlıklı bireyler yetiştirmekten özgüven kazandırmaya kadar pek çok katkı sunduğunu belirten Aydın, “Çocuklarımızın geleceğine yapılan en kıymetli yatırım spordur. Sağlam bir gelecek için gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.