enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2761
EURO
50,2482
ALTIN
6.395,81
BIST
12.456,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
10°C
Bursa
10°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Salı Açık
6°C

Başkan Aktaş, Görükle esnafıyla buluştu

Başkan Aktaş, Görükle esnafıyla buluştu
07.12.2018 12:37
256
A+
A-

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bünyesinde esnaf ve öğrencileri buluşturması nedeniyle farklı yapılanmasıyla dikkat çeken Görükle Esnaf, Öğrenci ve Spor Derneği’ni (GESDER), ziyaret etti.

 

Dernek yönetimde görev alan üniversite öğrencileri ve bölge esnafı tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Aktaş’a GESDER Başkanı Gökhan Dinçer tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Görükle’de esnafı öğrencilerden bağımsız düşünmenin mümkün olmadığını bu nedenle yönetimde böyle bir yapılanmaya gittiklerini belirten Dinçer, “Amacımız Görükle’de bir arada yaşayan esnaf ve öğrenci kardeşlerimizin ortak sorunlarını belirleyip, çözüm üretmek. Bu kapsamda ilk olarak ulaşım ile alakalı sorunları dile getirip çözüm üretmek için BURULAŞ Genel Müdürü ile görüştük. Başkanımızın talimatları doğrultusunda ulaşım ile ilgili problemler büyük ölçüde çözüme kavuşturuldu. Katkılarından dolayı esnaf ve öğrenci kardeşlerimiz adına ve Görükle’de yaşayan tüm vatandaşlarımız adına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Önemli bir yapılanma

İçinde hem hizmet üreten esnafın, hem de hizmetten yararlanan öğrencilerin yer aldığı bir yapılanmanın çok önemli olduğunu belirten Başkan Aktaş ise, “Böyle bir yapının Bursa’nın en önemli mahallelerinden olan Görükle’de kurulması çok sevindirici. Sorunların çözüme kavuşmasında sivil toplum kuruluşlarının çok büyük katkıları var. Hem esnafların hem öğrencilerin yapının içerisinde yer alıp birlikte üretme çabası gelecek için bizleri heyecanlandırdı. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Görükle’nin daha yaşanabilir bir merkez haline gelmesi için el birliği ile çalışacağız. Bu yapıda yer alıp katkı sağlayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim” diye konuştu.

Dernek Başkanı Gökhan Dinçer, başta ulaşım sorununun çözümü olmak üzere bölgeye yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.