enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2756
EURO
50,1962
ALTIN
6.375,38
BIST
12.668,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
10°C
Bursa
10°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Salı Parçalı Bulutlu
6°C

AK Partili Ünal: Güçlü bir farkındalık oluştu, yeşil küre uygulamasına son veriyoruz

AK Partili Ünal: Güçlü bir farkındalık oluştu, yeşil küre uygulamasına son veriyoruz
17.06.2020 13:36
325
A+
A-

AK Partili Ünal: Güçlü bir farkındalık oluştu, yeşil küre uygulamasına son veriyoruz. AK Parti tarafından sosyal medyada ‘Etik Farkındalık’ adıyla başlatılan ‘yeşil küre’ uygulaması sona erdi. Bu uygulamanın sonuçlarına ilişkin bir de rapor hazırlandı.

AK Partili Ünal: Güçlü bir farkındalık oluştu, yeşil küre uygulamasına son veriyoruz. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kişisel Twitter hesabında yaptığı açıklamada 1 Mayıs’ta başlayan uygulamanın 10 Haziran’da sona erdiğini açıkladı. Ünal, “40 gün süren ‘etik farkındalık’ çalışmamızda küfür, hakaret ve dezenformasyonu görünür kılmak için kullandığımız ‘yeşil küre’ görevini başarıyla tamamlamıştır” dedi.

‘Etik farkındalık’ uygulamasının sonuçlarına ilişkin bir de rapor hazırlandı. Raporda, “Sosyal ağlardaki dezenformasyona dikkat çekilmiş, küfür, hakaret, iftira, şiddet ve saldırganlık içeren paylaşımlara karşı güçlü bir farkındalık oluşturulmuştur” denildi.

Diğer yandan yeşil küre uygulamasına katılanlara ilişkin raporda, “Kendilerini kamufle ederek sızan FETÖ’cü hesaplar olduğu görülmüştür. Bu hesapların temel amaçlarının farkındalık çalışmasını sabote etmek ve AK Parti siyasetini gayriahlaki göstermeye dönük provokatif faaliyetler gerçekleştirmek olduğu tespit edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kişisel Twitter hesabında yaptığı açıklamada 1 Mayıs’ta başlayan uygulamanın 10 Haziran’da sona erdiğini açıkladı. Ünal, “40 gün süren ‘etik farkındalık’ çalışmamızda küfür, hakaret ve dezenformasyonu görünür kılmak için kullandığımız ‘yeşil küre’ görevini başarıyla tamamlamıştır” dedi.

‘Etik farkındalık’ uygulamasının sonuçlarına ilişkin bir de rapor hazırlandı. Raporda, “Sosyal ağlardaki dezenformasyona dikkat çekilmiş, küfür, hakaret, iftira, şiddet ve saldırganlık içeren paylaşımlara karşı güçlü bir farkındalık oluşturulmuştur” denildi.

Diğer yandan yeşil küre uygulamasına katılanlara ilişkin raporda, “Kendilerini kamufle ederek sızan FETÖ’cü hesaplar olduğu görülmüştür. Bu hesapların temel amaçlarının farkındalık çalışmasını sabote etmek ve AK Parti siyasetini gayriahlaki göstermeye dönük; provokatif faaliyetler gerçekleştirmek olduğu tespit edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.