enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2796
EURO
50,2391
ALTIN
6.413,09
BIST
12.456,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
3°C

Yıldırımlılar Soruyor Başkan Yılmaz Cevaplıyor

Yıldırımlılar Soruyor Başkan Yılmaz Cevaplıyor
25.10.2020 14:48 | Son Güncellenme: 25.10.2020 14:49
499
A+
A-

Yıldırımlılar Soruyor Başkan Yılmaz Cevaplıyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sosyal medya platformları üzerinden ilçe sakinlerinden gelen sorulara cevap veriyor.

Yıldırımlılar Soruyor Başkan Yılmaz Cevaplıyor. İnsan odaklı yönetişim anlayışı kapsamında, vatandaşların yönetime katılımını artırmak, sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerine kısa süre içerisinde yanıt vermek adına teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Yıldırım Belediyesi’nde Başkan Oktay Yılmaz, ‘Başkanla Soru Cevap’ etkinliği gerçekleştiriyor. Göreve geldiği günden bu yana sahadan kopmadan ilçe sakinleriyle bir araya gelen, esnafın dertlerini dinleyen, toplumun tüm kesimlerine kucak açan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sosyal medya hesaplarına ilçe sakinlerinden gelen sorulara bizzat yanıt veriyor, talep ve sorunlarına anında çözüm üretiyor. Cuma günleri saat 19.00 ile 20.00 saatleri arasında Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından Yıldırımlılar, soru ve taleplerini doğrudan Başkan Yılmaz’a ulaştırma imkanı buluyor. Başkan Oktay Yılmaz’ın video paylaşımının altına vatandaşların sorularını iletiyor, Başkan Yılmaz da ilçe sakinlerinden gelen sorulara yorum olarak cevap veriyor. İki haftadır gerçekleştirilen ‘Başkanla Soru Cevap’ etkinliğine ilçe sakinleri de büyük ilgi gösteriyor.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, SOSYAL MEDYA PLATFORMLARI ÜZERİNDEN İLÇE SAKİNLERİNDEN GELEN SORULARI CEVAPLIYOR, SORUNLARINA ANINDA ÇÖZÜM ÜRETİYOR.

EN KISA SÜREDE EN DOĞRU HİZMET

Yıldırım’ı büyük bir aile olarak değerlendirdiklerini ve bu ailenin tüm fertlerinin yönetimin içerisinde aktif olarak yer almasını istediklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz; “Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşehrilerimizin yakın ilgisine mazhar olduk. Her fırsatta mahallelerimizde ilçe sakinlerimizle buluştuk, esnafımızla dertleştik, sorunlara ve taleplere doğrudan cevap verdik. Bu çerçevede Yıldırımlıları yönetime dahil etmek; ilçemizin her ferdine ulaşmak ve onların taleplerini doğrudan almak adına projeler uygulamaya koyuyoruz. Bu kapsamda teknolojik fırsatları da en iyi şekilde değerlendirmek adına başlattığımız ‘Başkanla Soru Cevap’ etkinliğimizle hemşehrilerimize ulaşıyoruz. Henüz; iki kez gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi, yüzlerce sorusunu iletti.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “HER FIRSATTA MAHALLELERİMİZDE İLÇE SAKİNLERİMİZLE BULUŞTUK, ESNAFIMIZLA DERTLEŞTİK, SORUNLARA VE TALEPLERE DOĞRUDAN CEVAP VERDİK. BU ÇERÇEVEDE YILDIRIMLILARI YÖNETİME DAHİL ETMEK, İLÇEMİZİN HER FERDİNE ULAŞMAK VE ONLARIN TALEPLERİNİ DOĞRUDAN ALMAK ADINA PROJELER UYGULAMAYA KOYUYORUZ.”

İletilen tüm sorunlara cevap vermeye gayret ediyorum. Hemşehrilerimizi sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip etmeye ve her Cuma 19.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz etkinliğimize katılarak yönetimde söz sahibi olacak fikirlerini ve varsa sorunları ile taleplerini iletmeye davet ediyorum. Amacımız en doğru hizmeti en kısa süre içerisinde uygulamaya koyarken hemşehrilerimizden gelen talep ve öneriler ışığında şehrimizin yönetimine yön vermek” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ: “HEMŞEHRİLERİMİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN BİZLERİ TAKİP ETMEYE VE HER CUMA 19.00-20.00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ ETKİNLİĞİMİZE KATILARAK YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ OLACAK FİKİRLERİNİ VE VARSA SORUNLARI İLE TALEPLERİNİ İLETMEYE DAVET EDİYORUM.”

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.