Bodrumspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Deprem Açıklamaları Nedeniyle Şenol Güneş’in Selamını Kabul Etmedi
Bodrumspor ile Trabzonspor arasında oynanan maç öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Bodrumspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depreminin ardından Şenol Güneş’in Beşiktaş’ta teknik direktör olarak yaptığı açıklamalar nedeniyle Güneş’in maç öncesi uzattığı elini ve selamını kabul etmeyerek kulübesine geçti.
Güneş’in Tartışmalı Açıklamaları
Maç öncesi yedek kulübeleri önünde karşılaşan ikiliden Güneş, Demirel’e elini uzatarak başarılar dilemek istedi. Ancak Demirel, bu el sıkışmayı kabul etmeyerek tavır gösterdi.
Güneş’in tartışmalı açıklamaları, depremden sonra Gaziantepspor ve Hatayspor’un antrenman tesisleri hakkında yaptığı yorumlardı. Güneş, “Geçen sezon da Riva’da antrenman yapabilirlerdi” demişti. Bu sözler, depremzede kulüplere yeterince destek olunmadığı yönünde eleştirilere neden olmuştu.