enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2788
EURO
50,2872
ALTIN
6.420,76
BIST
12.569,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
10°C
Bursa
10°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Salı Açık
6°C

TETSİAD’da ‘taht kavgası’: “İsteyen herkes başkan adayı olamaz”

TETSİAD’da ‘taht kavgası’: “İsteyen herkes başkan adayı olamaz”
13.07.2025 22:04
120
A+
A-

TETSİAD’da ‘taht kavgası’: “İsteyen herkes başkan adayı olamaz” TETSİAD Başkanı Hasan Hüseyin Bayram’ın ekim ayında yapılacak seçim öncesinde söylediği “Burası kanarya sevenler derneği değil. Her canı isteyen her aklına gelen ben adayım desin” sözlerine Bayram’ın desteklediği aday olan Ufuk Ocak’tan “Bu söylemler benim bakış açımı yansıtmıyor” tepkisi geldi.

TETSİAD’da ‘taht kavgası’: “İsteyen herkes başkan adayı olamaz”

TETSİAD'da 'taht kavgası': "İsteyen herkes başkan adayı olamaz"

TETSİAD’da ‘taht kavgası’: “İsteyen herkes başkan adayı olamaz”

TETSİAD’da ‘taht kavgası’: “İsteyen herkes başkan adayı olamaz” Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin ekim ayında gerçekleştireceği seçim ile yeni başkanını seçecek.
Geçtiğimiz günlerde mevcut TETSİAD Başkanı Hasan Hüseyin Bayram’ın “Her kafasına esenin, her canı isteyenin ‘ben başkan adayıyım’ diye ortaya çıkması yanlış. Burada bir hiyerarşi var. Başkan var, başkan yardımcısı var, genel sekreter var. Kendi içerisinden bir yapı oluşması lazım. Burası kanarya sevenler derneği değil. Her canı isteyen her aklına gelen ‘ben adayım’, yok öyle bir dünya…” sözleri tepki çekmişti.

“BU SÖYLEM BENİM BAKIŞ AÇIMI YANSITMIYOR”

Hasan Hüseyin Bayram’ın desteklediği aday olan Ufuk Ocak; Bayram’ın tartışma yaratan sözleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu açıklama doğru bir açıklama değildir. Eksik bir ifade olmuş, kabul etmek mümkün değil. Bu söylemler benim tarzım veya bakış açımı yansıtmıyor. Başkan, ‘Bizim yöntemimizde istişare edildikten sonra birlikte karar vermek vardır’ gibi bir açıklama yapmak isterken başka bir anlatıma gitmiş. Sektörde eleştiri, tartışmalar olur ama kesinlikle böyle bir düşünce olamaz. Sektör, benim birleştirici bir dil kullandığımı, umut veren bir insan olduğumu iyi bilir. Sektör hepimizin. Seçimlerde demokratik bir sürece inanıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Tartışmalar değil, projeler konuşulmalı. Kim kazanırsa kazansın, biz projelere destek vermeye devam ederiz” dedi.

“PROJELERİMİZİ SAĞLAM BİR ZEMİNE OTURTMAK İSTİYORUZ”

Ocak adaylık süreci ile ilgili ise “Süreci üyelerimizle görüşerek, istişare ederek başlattık. Çalışmalarımıza ilk olarak Bursa’dan başladık. Denizli, Ankara ve İstanbul’da üyelerimizi ziyaret edeceğiz. Projelerimizi sağlam bir zemine oturtmak istiyoruz. Genç TETSİAD, kadın tasarımcılar, yurt dışı fuarları gibi projelerimiz hazır. Ben başkan olursam gençlerin önüne açacak bir sistem kurmayı, onların başkanlık yaparak bayrağı ileri götürmesini hayal ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Odatv.com

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.