enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1936
EURO
50,3706
ALTIN
6.393,25
BIST
12.372,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
3°C
Bursa
3°C
Az Bulutlu
Çarşamba Çok Bulutlu
7°C
Perşembe Açık
11°C
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
8°C

Serdar Ortaç: Köyüme dönüp ölümü bekleyeceğim

Serdar Ortaç: Köyüme dönüp ölümü bekleyeceğim
13.12.2024 10:03
140
A+
A-

Serdar Ortaç: Hastalığım ve Skandallar Beni Tüketti, Ölüme Gitmek İstiyorum

Yasa dışı bahis suçlamasıyla ev hapsindeyken sol kolunu kaybeden Serdar Ortaç, “Pembe Masa” programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hastalığının Pençesinde

MS hastalığıyla mücadele eden Ortaç, sağlığına dikkat çekti. Sol ayağını hastalık nedeniyle kaybettiğini ve sol kolunu da ev hapsi stresiyle yitirdiğini söyledi. “Bu hastalık strese gelmeyen bir hastalık” diyen Ortaç, “Evde kelepçeyle gezerken stres yaptım ve sol kolumu kaybettim” dedi.

TV’ye Veda ve Köye Dönüş

Tepkilerden çekindiğini belirten şarkıcı, bundan sonra televizyonlara çıkmayacağını ve köyüne döneceğini açıkladı. “Artık konuşmaktan korkuyorum. Ağzımdan çıkanlara dikkat edeceğim, asla düşündüğümü söylemeyeceğim” diyen Ortaç, “Bu, ulusal bir kanalda verdiğim son röportajım. Bir daha beni televizyonda göremeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

“Borçlarım bitsin, bir daha konser verirsem, şarkı yaparsam adam değilim. Her şeyi bırakıp köyüme yerleşeceğim. Orada ölümü bekleyeceğim” diyen Ortaç, yaşananların kendisini tükettiğini vurguladı.

Ölüm Arzusu

“Artık ölmek istiyorum” diyen Ortaç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başına gelenler beni tüketti. Yıllarca sahnelerde konserler verdim, insanları eğlendirdim. Ama televizyonu açıyorum, yıllardır abi-abla dediğim insanlar bana hakaret ediyor. Ben ‘Koskoca Serdar Ortaç’ lafını da beğenmiyorum. Bu devirde kimse sultan değil, bezirgan değil, hükümdar değil. 350 bin, 400 bin kişi konserlerime geliyordu. Herkes düşmemi mi bekliyordu? Ben artık yaşamak istemiyorum. Gerçekten yarın sabah ölmek istiyorum.”

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.