enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2796
EURO
50,2391
ALTIN
6.413,09
BIST
12.456,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
3°C

SEEDUP İNOVATİF GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI TANITILIYOR

SEEDUP İNOVATİF GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI TANITILIYOR
20.05.2019 10:54
332
A+
A-

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Bursa Teknik Üniversitesi’ne bağlı Bursa Teknoloji Transfer Ofisi (BTTO) iş birliğiyle başlatılan SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı ile ilgili yapılacak bilgilendirme toplantılarının ilki ULUTEK’te gerçekleştirildi.

Bursa Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Nadir Yıldırım tarafından yapılan bilgilendirmede, Ulutek’te faaliyette bulunan firmaların yetkililerine “SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı”nın detayları anlatıldı.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ)  Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde geliştirilen, inovatif iş fikirlerinin hayata geçirilmesi için iş kurmak isteyen girişimcilere destek vermeyi amaçlayan “SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı”nın detayları ve katılım şartları ile ilgili yetkilileri bilgilendiren Yıldırım, programın 12 ay süreceğini ifade etti.

Yıldırım şunları söyledi: “Programda, Bursa, Eskişehir ve Bilecik’te ikamet eden ve inovatif iş fikirleri olan girişimcilerin uygulamalı girişimcilik eğitimi alması, iş fikirlerini hayata geçirerek ürünlerini ticarileştirmeleri ya da firmalarını kurmaları, sonrasında eğitim ve mentorluklar ile desteklenerek belirli süre aralıklarla takip edilmelerini içeren uzun dönemli bir program olarak tasarlanmış olup, program ile inovatif girişim sayısının artması hedeflenmektedir. Şu an lansman dönemindeyiz, programı tanıtıyoruz. Son başvuru tarihi 31 Mayıs’tır.”

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.