enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1936
EURO
50,3706
ALTIN
6.393,25
BIST
12.372,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
3°C
Bursa
3°C
Az Bulutlu
Çarşamba Çok Bulutlu
7°C
Perşembe Açık
11°C
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
8°C

Seçilir seçilmez maaşına yüzde 85 zam yapan Sağlık Sen’e Şok! Yargıtay Astronomik Maşları ve Kongreyi İptal Etti!

Seçilir seçilmez maaşına yüzde 85 zam yapan Sağlık Sen’e Şok! Yargıtay Astronomik Maşları ve Kongreyi İptal Etti!
15.01.2022 16:13 | Son Güncellenme: 15.01.2022 16:17
1.701
A+
A-

Seçilir seçilmez maaşına yüzde 85 zam yapan Sağlık Sen’e Şok! Yargıtay Astronomik Maşları ve Kongreyi İptal Etti! Vali maaşlarını katlayan astronomik maaşlarla gündeme gelen Sağlık Sen Genel Başkan ve Yönetimine Yargıtay’dan şok bir karar geldi. Yüksek Mahkeme Sağlık-Sen Kongresini ve Astronomik Maaşları İptal Etti. Sağlık Sen Genel Başkanlığına seçilir seçilmez ilk icraat olarak Tüzük kongresi yaparak kendi maaşına yüzde 85’in üzerinde zam yapan Semih Durmuş’a Yargıtay’dan kötü haber geldi.

Seçilir seçilmez maaşına yüzde 85 zam yapan Sağlık Sen’e Şok! Yargıtay Astronomik Maşları ve Kongreyi İptal Etti!

Yargıtay Astronomik Maşları ve Kongreyi İptal Etti!

EKONOMİ – Genel Başkan seçilmesinden kısa bir süre sonra Temmuz 2019’da ilk icraat olarak Tüzük kongresi yaparak kendi maaşına yüzde 85’in üzerinde zam yapan Semih Durmuş’a Yargıtay’dan kötü haber geldi.

Yargıtay, kongrenin usulsüz yapıldığı gerekçesi ile iptaline karar verdi.

2019’DAN BU TARAFA ALDIKLARI YÜKSEK MAAŞLARI GERİ İADE EDECEKLER Mİ?

Mahkeme kararı ile Genel Başkan Semih Durmuş ve diğer yöneticilerin 27.07.2019 tarihinden bu yana almış oldukları fazla maaşları faizi ile sendikaya iade etmesi gerekiyor.

Semih Durmuş’un maaşı Valilerim maaşının iki katı olarak görünüyor.

Sağlık Sen Genel Başkanlığına seçilir seçilmez ilk icraat olarak Tüzük kongresi yaparak kendi maaşına yüzde 85’in üzerinde zam yapan Semih Durmuş’a Yargıtay’dan kötü haber geldi.

Yargıtay Astronomik Maşları ve Kongreyi İptal Etti!

Yargıtay Astronomik Maşları ve Kongreyi İptal Etti!

Yargıtay, kongrenin usulsüz yapıldığı gerekçesi ile iptaline karar verdi.

Mahkeme kararı ile Genel Başkan Semih Durmuş ve diğer yöneticilerin 27.07.2019 tarihinden bu yana almış oldukları fazla maaşları faizi ile sendikaya iade etmesi gerekiyor.

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.