Jhon Durán, Al-Nassr’a İmza Atacak
Aston Villa’nın genç Kolombiyalı forveti Jhon Durán, büyük ihtimalle Perşembe günü sağlık kontrolünden geçerek Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr’a imza atacak.
Henüz 21 yaşında olan oyuncunun transferi, Suudi kulüplerinin yalnızca kariyerinin sonunda yıldızlara değil, genç yeteneklere yöneldiğinin bir göstergesi.
Avrupa kulüpleri, Al-Nassr’ın bu hamlesini beklemiyordu. Ocak transfer döneminde Manchester City ve Paris Saint-Germain, Omar Marmoush ve Khvicha Kvaratskhelia gibi isimlere en büyük transferleri yapmıştı. Ancak Al-Nassr’ın hareketi dengeleri değiştirdi.
Durán için Premier Lig’den de teklifler vardı ancak Aston Villa, Suudi ekibinden gelen astronomik teklifi kabul etti. Villa’nın bu parayı, Matheus Cunha’yı kadrosuna katmak için kullanması bekleniyor. Ayrıca savunma hattını güçlendirmek için Chelsea’den Alex Disasi, Villarreal’den Juan Foyth veya Lens’ten Kevin Danso’yu hedefliyor.
Durán, Aston Villa formasıyla bu sezon 12 gol atmasına rağmen düzenli forma şansı bulamadı. Teknik direktör Unai Emery, forvette Ollie Watkins’i tercih etti ve Durán sezon başında ayrılığı düşünmeye başladı. Ancak şimdi, Cristiano Ronaldo’nun takım arkadaşı olarak Suudi Arabistan’a gidiyor.