enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Rocky’den, Trump’ın yağcısına: Stallone’un değişimi yürek burktu

Rocky’den, Trump’ın yağcısına: Stallone’un değişimi yürek burktu
15.11.2024 16:52
22
A+
A-

Sylvester Stallone: Trump, İkinci Bir George Washington

“Rocky” film serisiyle tanınan aktör Sylvester Stallone, Mar-a-Lago’daki America First Politika Konferansı’nda Donald Trump’ı “ikinci George Washington” olarak çağırdı.

Stallone, ilk “Rocky” filminin açılış sahnesine dikkat çekerek Trump’ın siyasi yolculuğunu Rocky Balboa’nın yolculuğuna benzetti. “Tam o anda, Rocky seçilmiş kişiydi” diyen Stallone, “Tıpkı Rocky gibi, bir şey olacak. Rocky bir değişim sürecinden geçti ve hayatları değiştirdi. Tıpkı Başkan Trump gibi” dedi.

Stallone’un bu konuşması salonda büyük alkış aldı.

Yüzünün şişkinliğiyle dikkat çeken 78 yaşındaki Stallone ve Trump arasındaki ilişki uzun süredir medyada yer alıyor. Stallone’un Trump’ın ilk döneminde Ulusal Sanat Vakfı başkanı olacağı yönünde haberler çıkmış ancak bu gerçekleşmemişti. Buna rağmen Stallone’un Trump’a hayranlığı ve desteği devam ediyor.

Stallone, Trump’ın karakterini ve dayanıklılığını övdü. Trump’ı “mitolojik bir karaktere” benzeten Stallone, siyasi başarısını hayranlıkla takip ettiğini söyledi. “Hiç kimse onun yaptığını yapamazdı. Bu yüzden hayranım” dedi.

Trump’ın kampanyasını ABD’nin kuruluşundaki devrimlere benzeten Stallone, “George Washington ülkesini savunurken dünyayı değiştireceğini bilmiyordu. Dünya’nın o olmadan ne kadar farklı görüneceğini hayal edebiliyor musunuz? Şimdi, tahmin edin ne oldu? Bizim artık, ikinci bir George Washington’ımız var” ifadelerini kullandı.

Trump’ın Palm Beach’teki malikanesinde düzenlenen etkinlik, Trump’ın yeni yönetiminde görev alacak destekçilerini ve siyasi figürleri bir araya getirdi.

Tulsi Gabbard, Robert F. Kennedy Jr., Elon Musk ve Tucker Carlson gibi isimler geceye katıldı. Trump, konuşmasında bu isimlerin yeni dönemdeki rollerine dikkat çekti.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.