enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2796
EURO
50,2391
ALTIN
6.413,09
BIST
12.456,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
3°C

RAMAZAN’IN BEREKETİ BERABER PAYLAŞILACAK

RAMAZAN’IN BEREKETİ BERABER PAYLAŞILACAK
17.05.2018 11:21
301
A+
A-

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici Ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) kurduğu iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca bölgede faaliyet gösteren firma çalışanlarını, aileleri ve Demirtaş bölgesi sakinlerini ağırlayacak.

Bu yıl 3. kez kurulan ve geleneksel hale gelmeye başlayan iftar çadırında, günde 1000 kişiye iftar verilecek. Ramazan Ayı’nın manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışmanın üst düzeyde yaşanacağı iftar çadırının kapıları tüm Bursalılara açık olacak. Her gün bir bölge sanayicisinin destekleyeceği çadırda, Ramazan boyunca yaklaşık 30 bin kişiye iftar verilecek.

İLK İFTARI BERABER YAPTILAR

Ramazan ayının ilk günü ile birlikte DOSAB-DOSABSİAD iftar çadırında, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de ilk iftarı çalışanlar ve Demirtaş sakinleriyle beraber açtılar.

Tüm İslam alemine hayırlı dileyen DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk, Ramazan ayında birliğin önemine dikkat çekti. Öztürk, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırımızda, çalışanlarımız, ailelerimiz ve Demirtaş halkıyla bir arada olmak güzel bir duygu” dedi.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.