Enerji, tekstil, AVM ve teknoloji gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin sahibi Raif Dinçkök, özel hayatıyla magazin basınının ilgi odağı olmaya devam ediyor. 19 yıllık eşi Esra Tümen’den geçen sene boşanan Dinçkök’ün adı bir dönem şarkıcı Sevinç Yıldız ile anılmıştı.
Yıldız’ın hamile olduğunu ve bebeğin babasının Dinçkök olduğunu açıklaması, iş ve cemiyet hayatında büyük yankı uyandırmıştı. Raif Dinçkök, yaklaşık üç hafta önce sosyetenin tanınmış simalarından Ayşe San’ın doğum günü partisinde tanıştığı Seda Boyraz ile yeni bir aşka yelken açmıştı.
Uzun yıllar Londra’da yaşayan, restoranlarda komilik ve yemek servisi yapan Boyraz, geçen yıl Türkiye’ye dönmüş ve Bebek’te bir güzellik merkezinde kaş bakım tasarımcısı olarak çalışmaya başlamıştı. Dinçkök ile Boyraz’ın ilişkisi, sosyete kulislerinde sıkça konuşuluyordu. Sabah gazetesinin haberine göre, Dinçkök, Boyraz’ın eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını görünce ilişkisini sonlandırdı.
Dinçkök’ün, Boyraz’ı her platformdan engellediği ve hatta sahibi olduğu dünyaca ünlü lüks restorana girişini yasakladığı iddia ediliyor.