enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2756
EURO
50,1962
ALTIN
6.375,38
BIST
12.668,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
10°C
Bursa
10°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Salı Parçalı Bulutlu
6°C

Petek Dinçöz’ün Miami’deki evini Reza Zarrab aldı iddiası

Petek Dinçöz’ün Miami’deki evini Reza Zarrab aldı iddiası
19.04.2022 21:26
1.108
A+
A-

Petek Dinçöz’ün Miami’deki evini Reza Zarrab aldı iddiası Boşandıktan sonra Miami’ye yerleşen Petek Dinçöz’ün adı Reza Zarrab’la anılıyor.

Petek Dinçöz’ün Miami’deki evini Reza Zarrab aldı iddiası

Dinçöz’ün Miami’deki evini Reza Zarrab aldı

MAGAZİN – Daha önce Hadise ile aşk yaşadığı söylenen Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’ın şu sıralar adı, yeni boşanan şarkıcı Petek Dinçöz ile anılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Miami’ye yerleştiğini duyuran Petek Dinçöz’ün, Reza Zarrab’la aşk yaşadığı öne sürülmüş fakat iddialar yalanlanmıştı.

700 bin dolar

Aşkı yalanlayan ikili hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Şu an Miami’de geçici olarak bir evde oturan Petek Dinçöz’ün, Reza Zarrab’ın kendisine aldığı 700 bin dolarlık eve yerleşmek için hazırlık yaptığı iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Türkiye’yi terk ettiğini şöyle duyurmuştu:

Sevenlerine seslendi

“Herkese Merhabalar, Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta ‘PDFC’ ailem, sonra siz değerli sevenlerim.

“Miami’ye yerleştim”

Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt dışında devam etmesini istediğim için  Miami ‘ye yerleşme kararı aldım.

“Burası çok güzel”

Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram’da aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler. Petek Dinçöz”

Petek Dinçöz ün Miami deki evini Reza Zarrab aldı iddiası #1

Ensonhaber

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.