Trabzonspor, Hat-Trick Yapan Pedro Malheiro ile Antalyaspor’u Ezdi
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında sahasında Antalyaspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sezona en farklı galibiyetini aldı.
Karşılaşmanın yıldızı, 23 yaşındaki sağ bek Pedro Malheiro oldu. Hem rakibin hücumlarını başarıyla engelleyen hem de kendi takımının temposunu yükselten Malheiro, 52, 64 ve 87. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaptı.
Malheiro, bu başarısıyla 2009’da İstanbul Başakşehir karşısında hat-trick yapan Egemen Korkmaz’dan sonra Trabzonspor formasıyla hat-trick yapan ilk savunma oyuncusu oldu.
Boavista’dan 2 milyon Euro’ya transfer edilen Malheiro, güncel piyasa değerini 4,8 milyon Euro’ya yükseltti.
Kariyerinde profesyonel olarak 102 maça çıkan Malheiro, Antalyaspor karşısındaki hat-trick ile gol sayısını 6’ya çıkardı.