
Osmangazi Belediyesi’nden vatandaşlara yeni yıl sürprizi
Osmangazi Belediyesi’nden vatandaşlara yeni yıl sürprizi Osmangazi Belediyesi, Osmangazililerin yeni yıla keyifle girmelerine destek olmak amacıyla ücretsiz portakal dağıtımı gerçekleştirdi. Özenle paketlenmiş 25 ton portakal, Osmangazi Çözüm Ekipleri tarafından mahalle mahalle dolaşılarak kapı kapı vatandaşlara ulaştırıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşlara portakal ikram ederek yeni yıl dileklerini iletti.
Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği bu anlamlı jest, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Portakal dağıtımını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, böyle bir sürprizi ilk kez yaşadıklarını belirterek hem şaşkınlıklarını hem de mutluluklarını dile getirdi.
Osmangazi Belediyesi, yeni yıl öncesinde Osmangazililere anlamlı bir sürpriz yaparak, ücretsiz portakal dağıtımı gerçekleştirdi. İlçenin farklı mahallelerinde, özenle paketlenmiş toplam 25 ton portakal, Osmangazi Çözüm Ekipleri tarafından kapı kapı dolaşılarak vatandaşlara ulaştırıldı. Bu özel jest, yeni yıla girerken vatandaşların mutluluğunu artırmak ve yüzlerini güldürmek amacıyla yapıldı.
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mahalle ziyaretleri sırasında bizzat vatandaşlara portakal ikram ederek, onların yeni yılını kutladı ve iyi dileklerini iletti. Başkan Aydın, “Vatandaşlarımızın yeni yıla mutlu bir şekilde girmeleri için küçük ama anlamlı bir sürpriz yapmak istedik. Bu tür dayanışma ve paylaşma anları, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırıyor,” dedi.

Osmangazi Belediyesi’nden vatandaşlara yeni yıl sürprizi
Portakal dağıtımı sırasında hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşayan vatandaşlar, böyle bir sürprizle ilk kez karşılaştıklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi. “Bugüne kadar böylesine sıcak bir jestle karşılaşmamıştık. Belediyemizin bizleri düşünmesi, yeni yıla daha umutlu ve neşeli girmemizi sağladı,” diyen vatandaşlar, Başkan Aydın’a ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti.
Osmangazi Belediyesi’nin bu anlamlı girişimi, yeni yıl öncesinde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirerek ilçede sıcak bir atmosfer yarattı. Başkan Aydın, yeni yılda da benzer projelerle vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 2025 yılının herkes için sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçmesini dileyerek, “Yeni yıla saatler kala vatandaşlarımıza küçük bir sürpriz yapmak istedik. Eğer bu sürprizle vatandaşlarımızın yüzlerinde bir tebessüm oluşturabildiysek, bundan daha büyük bir mutluluk düşünemiyorum,” dedi.
Başkan Aydın, 2025’in yeni umutlar, sağlık ve güzelliklerle dolu bir yıl olmasını temenni ederek, “Hepimiz için yeni yıl, yeni başlangıçların ve daha güzel günlerin habercisi olsun. Herkese sevdikleriyle birlikte geçireceği sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum. İyi yıllar Osmangazi,” ifadeleriyle yeni yıl mesajını paylaştı.