MetroPOLL’ün son anketinde aldığı oy oranını gören Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, veryansın etti: Para istedi, vermedim MetroPOLL Araştırma; yayınladığı son ankette Ümit Özdağ’ın kurduğu Zafer Partisi’nin oy oranını yüzde 0,5 olarak açıkladı. Zafer Partisi lideri Özdağ, MetroPOLL’in sahibi Özer Sencar’a; Twitter hesabından veryansın etti. Sencar’ın anket değil siyasi mühendislik yaptığını savunan Özdağ, “HDP-Millet İttifakı’nı birleştirmek için çalışıyor. 2019 yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti’nin ödemediği 30 bin TL’yi benden istedi. Ödemediğim için Zafer Partisi’nin oylarını başka partilere dağıtıyor” dedi.

oy oranını gören Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, veryansın etti: Para istedi, vermedim
Ümit Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,
“MetroPOLL Araştırma’nın sahibi Özer Sencar, anket değil siyaset mühendisliği yapıyor. Sahadan gelen Zafer Partisi’nin oylarını başka partilere dağıtıyor. HDP-Millet İttifakı’nı sağlamak için çalışıyor. İYİ Parti milletvekili iken bana ‘HDP ile işbirliğine karşı çıkmayın. Erdoğan başka türlü gitmez’ demişti.” ifadelerini kullandı.
Ümit Özdağ, açıklamasının devamında,
“Özer Sencar’ın Zafer Partisi’nin oylarını başka partilere dağıtmasının 2. nedeni 2019 yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayının yaptırdığı ve ödemediği 30 bin TL’yi benden istemesi. Ben de ödeme yapmayı reddettim. Zafer Partisi kurulurken tekrar aradı ve istedi, yine reddettim.” dedi.
Haberler.com