enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2784
EURO
50,2543
ALTIN
6.404,06
BIST
12.534,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Çok Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
6°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
4°C

Mehter ihalesine abone: 177 milyon liralık ihaleyi kim aldı?

Mehter ihalesine abone: 177 milyon liralık ihaleyi kim aldı?
06.01.2025 17:30
13
A+
A-

Mehter ihalesine abone: 177 milyon liralık ihaleyi kim aldı? Fatih Belediyesi tarafından eğitim ve spor organizasyonu için düzenlenen 177 milyon liralık ihaleyi, önceki 3 yılda da olduğu gibi aynı şirket kazandı.

Mehter ihalesine abone: 177 milyon liralık ihaleyi kim aldı?

Mehter ihalesine abone: 177 milyon liralık ihaleyi kim aldı?

Mehter ihalesine abone: 177 milyon liralık ihaleyi

Fatih Belediyesi 6 Aralık 2024 tarihinde “Bilgievleri eğitim organizasyon ve spor etkinlikleri hizmeti alımı” ihalesi düzenledi. İhale kapsamında bir yıl boyunca ilköğretim öğrencilerine ödev hazırlama, ders çalışma becerilerini geliştirme, üniversiteye hazırlamak için 232 bin 300 saat kısmi süreli eğitim verilecek. İlçede yaşayan vatandaşlara spor bilincini aşılamak için çeşitli spor organizasyonları düzenlenecek.

ŞİRKETİN SAHİBİ YOLAÇ

Bir yıllık ihaleyi, 177 milyon 292 bin 380 TL’lik tek geçerli teklifin sahibi olan İstanbul Ajans Turizm Şirketi kazandı. Şirket, belediyenin aynı iş için geçen sene düzenlediği ihaleyi 94 milyon TL’ye, 2023’tekini 62.7 milyon TL’ye, 2022 yılındakini de 16.2 milyon TL’ye almıştı.

3 yıl üste üste AKP’li belediyeden toplam 173 milyonluk ihale alan şirket, 2025’te de kazanarak 4 yılda toplam 350 milyon liralık ihalenin tek adresi oldu.

AKP’li belediyenin ihalesinde adres değişmedi! - Resim : 1

MEHTER İHALESİNE ABONE

İhaleyi kazanan şirketin sahibi İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre Mustafa Yolaç. Ve kardeşi ile birlikte İBB’den önceki dönemlerde aldığı milyonlarca liralık “mehter organizasyonu” ihaleleri ile biliniyor.

Yolaç’ın yıllardır AKP’li belediyelerden organizasyon ihaleleri alan şirketi, İBB’nin 2015-2018 arası için 3 yıllık düzenlediği “Tarihi Türk Müziği Topluluğu ve Bando Gösterileri” ihalesini 25 milyon 480 bin 440 TL’ye almıştı.

İBB’nin 2013 yılında gerçekleştireceği etkinlikler için düzenlediği aynı içerikli ihalesini 5 milyon 947 bin TL’ye, 2014’te açtığını ise 7 milyon 505 bin TL’ye bu şirket kazanmıştı.

 

Kaynak:nefes.com.tr

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.