enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2796
EURO
50,2391
ALTIN
6.413,09
BIST
12.456,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
3°C

Kuyumcubank 20 milyonla kaçtı, mudileri şubeyi bastı.

Kuyumcubank 20 milyonla kaçtı, mudileri şubeyi bastı.
28.09.2020 20:59
463
A+
A-

Kuyumcubank 20 milyonla kaçtı, mudileri şubeyi bastı. Manisa’da kendilerini Kuyumcubank olarak nitelendiren ve dükkanlarını ise şube olarak gösteren iki kuyumcu topladıkları 20 milyon lirayı geri ödemeyince, yaklaşık 150 kişi şubeyi bastı.

Kuyumcubank 20 milyonla kaçtı, mudileri şubeyi bastı. Altın fiyatlarının son bir yılda zirve yapması vatandaşın parasını altında değerlendirmesine neden oldu. Ancak bazı kötü niyetli kuyumcular, vatandaşa yüksek kazanç taahhüdü ile ciddi rakamlara ulaşacak paraları topladılar. Paranın faizini gram altın olarak ödeyen bu kuyumcular şimdi kaçmaya başladı.

Geçen ay Diyarbakır’da yaşanan olaydan sonra şimdi de büyük bir vurgun Manisa’da yaşandı. İki kuyumcu 20 milyon lira ile kayıplara karıştı.

KUYUMCUBANK

Manisa’da vatandaşlar tarafından “kuyumcubank” olarak nitelendiren iki kuyumcu ödeme yapmayınca para topladığı mudileri tarafından işyerleri basıldı.

Şehzadeler ilçesinde kuyumculuk yapan A.T. ile M.Ö’nün kendilerine altın alım satımı yapıp kar ettireceği yönünde vaatlerde bulunarak para topladığını belirten yaklaşık 150 kişi, kuyumcular tarafından dolandırıldığını öne sürdü.

Geçen ay Diyarbakır’da yaşanan olaydan sonra şimdi de büyük bir vurgun Manisa’da yaşandı. İki kuyumcu 20 milyon lira ile kayıplara karıştı.

Kuyumculardan paralarını geri istemelerine rağmen çeşitli bahanelerle bekletildiklerini savunan yüzlerce mağdur, Kuyumcular Çarşı’sındaki iş yerinin önünde toplanarak kuyumcuya baskın yaptı.

Olay yerine çok sevk edilen polis ekipleri, kabalığı sakinleştirmeye çalıştı.

Polis, kuyumcular M.Ö. ile A.T’yi polis merkezine götürürken, mağdur olduğunu belirten yaklaşık 150 kişi polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.