enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2788
EURO
50,2872
ALTIN
6.420,76
BIST
12.569,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
10°C
Bursa
10°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Salı Açık
6°C

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip emniyet kemersiz yakalandı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip emniyet kemersiz yakalandı
21.01.2019 12:29
334
A+
A-

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip, yara almadan kurtulduğu trafik kazasından 48 saat sonra, emniyet kemeri takmadan araba kullanırken görüntülendi.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip, yara almadan kurtulduğu trafik kazasından 48 saat sonra, emniyet kemeri takmadan araba kullanırken görüntülendi. Polis, 97 yaşındaki Prens’i ‘uyardığını’ açıkladı.

Bu arada Prens’in çarptığı arabada yolcu olarak bulunan ve bileği kırılan Emma Fairweather, Edinburgh Dükü’nün kendilerinden hâlâ özür dilemediğini söyledi.

Prens Philip, Perşembe günü Norfolk bölgesinde, otoyolda bir araca çarpmıştı. Prens’in çarptığı aracın sürücüsü dizlerinden hafif yaralanmış, arabadaki dokuz aylık bebekse kazadan yara almadan kurtulmuştu.

NORFOLK POLİSİ: PRENS’LE UYGUN ŞEKİLDE KONUŞTUK

Daily Mail ve Sun gazeteleri Cumartesi günü Prens’in, kazanın meydana geldiği yerin yakınlarında tek başına araba kullanırken çekilmiş fotoğraflarını yayımladı. Fotoğrafta, arabada yalnız olan Prens’in kemer takmadığı görülüyor.

BBC Trkçe’nin haberine göre; Norfolk Polisi’nden yapılan açıklamada “Fotoğraflardan haberimiz var. Aracın sürücüsüyle konuştuk, gerekli tavsiyelerde bulunduk” denildi.

Açıklamada, Prens’e ceza kesilip kesilmediği konusunda bilgi verilmedi.

Trafik yasaları, emniyet kemersiz araba kullananlar için 100 sterlin (yaklaşık 130 dolar) para cezası öngörüyor. Konunun mahkemeye taşınması durumunda bu ceza 500 sterline çıkıyor.

“YASALARI ÇİĞNEDİYSE YARGILANMALI”

Bu arada, kazada bileği kırılan Emma Fairweather, Prens’in kendilerinden özür dilemediğini açıkladı.

Cumartesi günü Saray’dan yapılan açıklamada, aileye “iyi dilek” mesajlarının iletildiği açıklanmıştı.

Ancak Fairweather, Sunday Mirror gazetesine, “Hayatta kaldığım için şanslıyım. Prens bizden hâlâ özür dilemedi. Herkese eşit muamele yapılmalı. Yasaları çiğnediyse yargılanmalı” dedi.

46 yaşındaki Fairweather, “Büyük bir travma ve acı yaşadık. Kraliyet ailesinden daha fazlasını beklerdim. Kraliçe meşgul bir kadın, anlıyorum, ama bir telefon edebilirdi. Gönderdikleri mesajda özür yoktu, hatta bu bir iyi dilek mesajı bile değildi” diye konuştu.

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.