enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2756
EURO
50,1962
ALTIN
6.375,38
BIST
12.668,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
10°C
Bursa
10°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Salı Parçalı Bulutlu
6°C

İbrahim Tatlıses’in mağara hikayesi yalanlandı

İbrahim Tatlıses’in mağara hikayesi yalanlandı
07.12.2022 00:02 | Son Güncellenme: 07.12.2022 00:12
439
A+
A-

İbrahim Tatlıses’in mağara hikayesi yalanlandı İbrahim Tatlıses’in memleketi Urfa’da doğduğunu öne sürdüğü mağara, Şanlıurfa Valiliği ile AKP’li Haliliye Belediyesi’nin işbirliğiyle “müze” sıfatıyla ziyarete açıldı. Tatlıses’in ailesine yakın kaynaklar ise “mağarada doğma” hikayesinin yıllar önce reklam amacıyla üretildiğini söyledi.

İbrahim Tatlıses’in mağara hikayesi yalanlandı

İbrahim Tatlıses’in mağara hikayesi

GÜNDEM – İbrahim Tatlıses’in mağara hikayesi yalanlandı AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan yakınlığıyla bilinen İbrahim Tatlıses’in “doğduğu” iddia edilen mağara, “müze” sıfatıyla ziyarete açıldı.

Şanlıurfa Valiliği ile Haliliye Belediyesi arasında protokol yapılarak oluşturulan ve sosyal medyada da gündem olan müze tartışma konusu haline geldi.

 

Yerel medya organı Şanlıurfa Olay’da yer alan habere göre, şarkıcının doğduğu ev restore edildi ve “İbrahim Tatlıses’in Büyüdüğü Mağara” ismiyle “müze” oldu. Haberde, bu mekana milyonlarca lira harcandığı hatırlatıldı.

Öte yandan haberde, İbrahim Tatlıses ailesine yakın kaynakların, 1952 doğumlu olan Tatlıses’in orada dünyaya gelmediğini söylediği aktarıldı.

Kaynaklar, hikayenin Tatlıses’in “Ayağında Kundura” türküsünü seslendirdiği zamanda üretildiğini belirtilerek, “İlk meşhur olurken reklamı olsun diye yaptılar. Reklam tutunca da devam ettiler” dedi.

“İFTİHAR EDİYORUM” DEMİŞTİ

Tatlıses, Şanlıurfa Polisevi’ndeki bir programda “mağarada doğmaktan son derece mutlu olduğunu” dile getirip, “Benim için mağara çok önemli. Vahiy mağaraya gelmiştir. Bunun için orayı restore edip yapıp turisti çekmeliyiz. Yani o doğduğum mağarayı görsün insanlar. Mağarada doğdum, iyi ki de mağarada doğmuşum, Ya orada doğmasam, sarayda doğsam kim bilir ne olurdu? Mağarada doğduğum için iftihar ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Tatlıses son olarak AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitingine katılmış ve sahnede “Bize Cumhurbaşkanımız yeter… Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım…” şeklinde konuşmuştu.

 

Kaynak: Birgün

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.