enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu
23.04.2025 16:19 | Son Güncellenme: 23.04.2025 17:41
33
A+
A-

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu Başkanlık makamı 23 Nisan ruhuyla çocuklara açıldı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve ruhuna uygun olarak, makam koltuğunu temsili olarak geleceğin yöneticilerine devretti Başkanlık koltuğuna oturan minik öğrenciler, yalnızca oturmakla kalmadı; insanlara, hayvanlara, çevreye ve yaşadıkları kente dair hayallerini ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri de samimiyetle paylaştı.
Doğaya duyarlı, yaşanabilir bir şehir vizyonuyla kurdukları hayaller, dinleyenlere umut verdi. Çocukların gözünden Osmangazi’nin geleceği, neşeyle ama bir o kadar da bilinçli bir bakış açısıyla dile getirildi.

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu yaşayan minik yürekler, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı makamında ziyaret etti Bu özel günde anlamlı bir geleneği sürdüren Başkan Aydın, başkanlık koltuğunu sırasıyla Sadi Etkeser İlkokulu’ndan Zeynep Azra Bilik, Dilek Özer Ortaokulu’ndan Selim Anıl Şen ve Sınav Koleji’nden Duru Kılıç’a temsili olarak devretti.

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Ailelerinin ve öğretmenlerinin de hazır bulunduğu törende, çocuklar başkanlık koltuğuna oturarak unutulmaz bir 23 Nisan hatırası yaşadı.
Hem heyecan hem de gururun bir arada hissedildiği anlarda, çocukların gözlerinden okunan sevinç, bayramın neşesini bir kez daha yüreklerde hissettirdi.

Başkanlık koltuğuna ilk oturan isim, Dilek Özer Ortaokulu öğrencisi Selim Anıl Şen oldu.
Konuşmasına, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başlayan Selim Anıl, yaşının ötesinde bir bilinçle başkanlık vizyonunu ortaya koydu.

Selim Anıl, temsili belediye başkanı olarak öncelikli hedeflerinin, ekonomik zorluk yaşayan çocuklara beslenme desteği sağlamak, çocuklara yönelik park, spor ve sanatsal alanları artırmak ve deprem güvenli yapıların inşasını hızlandırmak olduğunu ifade etti.
Sözleriyle salondakilerin takdirini toplayan minik başkan, duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla adeta geleceğin yöneticisi gibi konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Geleceğin başkanları koltuğa oturdu

Sınav Koleji öğrencisi Duru Kılıç, bir günlüğüne Osmangazi Belediye Başkanlığı görevini Erkan Aydın’dan devraldı.
Konuşmasına tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başlayan Duru, “Bu anlamlı günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız,” diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

Temsili başkan olarak projelerini sıralayan Duru Kılıç, çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla kreş sayısının artırılması gerektiğini belirtti: “Böylece bizler eğitim alırken, annelerimiz de iş hayatına katılabilecek.”
Ayrıca şehirdeki park alanlarının artırılması ve sokak hayvanları için daha fazla beslenme ve tedavi noktaları oluşturulması gerektiğini vurgulayan Duru, çevreye ve topluma duyarlı bir yönetim anlayışını benimsediğini gösterdi.

Sadi Etkeser İlkokulu öğrencisi Zeynep Azra Bilik ise başkanlık koltuğuna oturarak, geleceğe dair hayallerini ve çocukların yaşamını iyileştirecek fikirlerini Başkan Erkan Aydın ile paylaştı.
Minik başkan adaylarının duyarlılığı ve vizyoner bakışları, törende bulunan herkese umut dolu anlar yaşattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, bu anlamlı günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini hatırlatarak duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Çocuklarımızın gözlerindeki parıltı, yüreklerindeki umut ve cesaret bizlere yarınlara dair inancımızı bir kez daha tazeledi. Onların hayalleri, biz büyükler için bir yol haritası niteliğinde.
Bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği çağdaş, özgür ve daha yaşanabilir bir Türkiye ideali doğrultusunda çalışmaya, üretmeye ve çocuklarımızın umutlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.