Galatasaray’da Lemina’dan Çıkan “Liste” Krizi
Galatasaray, Hollanda’nın AZ Alkmaar ekibiyle UEFA Avrupa Ligi’nde eşleşmesi sonrasında yoğun transfer çalışmalarına başladı. Ancak Sarı-Kırmızılılar transferlere devam ederken, taraftarlar ve teknik heyet arasında Mario Lemina’nın kadro dışı kalmasıyla bir kriz patlak verdi.
TRT Spor’un haberine göre Galatasaray, UEFA’da gelecek turlar için Alvaro Morata, Carlos Cuesta ve Roland Sallai’yi kadroya dahil edecek. Ancak uzun süredir forma yüzü görmeyen Mario Lemina, bu listeye dahil edilmedi ve bu karar kendisine iletildi.
Teknik direktör Okan Buruk’un bu kararı, Galatasaray taraftarlarını öfkelendirdi. Sosyal medyada taraftarlar #LeminaListeye hashtagiyle kampanya başlatarak teknik heyete yüklendi.