enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Ferhat Göçer, Ömür Gedik ile olan ilişkisini anlattı

Ferhat Göçer, Ömür Gedik ile olan ilişkisini anlattı
02.05.2025 10:31
62
A+
A-

Ferhat Göçer, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” programına konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. Aşkın tanımını soran Taylan’a Göçer, “Aşk, kontrol altında tutulması gereken, aksi halde felakete sürükleyebilecek hastalıklı bir kavram.” şeklinde yanıt verdi. Eski eşi Ömür Gedik’le olan 18 yıllık ilişkisinden bahseden şarkıcı, ilk 7 yılını yoğun bir aşk yaşayarak geçirdiğini, ancak aralarında hiçbir ortak yön olmadığını belirtti. “18 sene birbirimizi bir arada tutan başka bir şey var.” diyerek ilişkilerinin temelini merak ettirdi.

Göçer, evliliklerinden pişman olmadığını, iki değerli evladı olduğunu ve annelerine minnettar olduğunu dile getirdi. Ancak sorunların kendisinde olduğunu kabul eden şarkıcı, “Tam bir felakettim. Belki de onların hayatlarını alt üst ettim, suç benim!” diyerek öz eleştiride bulundu. İlk eşiyle tanıştığı dönemde Ömür Gedik ile karşılaşmış olsaydı, ilk evliliğinin daha kısa süreceğini de sözlerine ekledi.

Son olarak geçmişe takıntılı olduğunu ifade eden Ferhat Göçer, sınırda kişilik bozukluğu olabileceğinden şüphelendiğini de belirtti.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.