enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2761
EURO
50,2482
ALTIN
6.395,81
BIST
12.456,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
10°C
Bursa
10°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Salı Açık
6°C

Fenerbahçe’den ‘Caner Erkin’ kararı

Fenerbahçe’den ‘Caner Erkin’ kararı
18.04.2020 22:16
405
A+
A-

Fenerbahçe’den ‘Caner Erkin’ kararı. Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin için Fenerbahçe Yönetimi “bekleme” kararı aldı.

Fenerbahçe’den ‘Caner Erkin’ kararı. Fenerbahçe Yönetimi, “Şu anda önceliklerimiz bambaşka noktada ve ilk planımız takım içerisindeki ekonomik dengeyi ve sürdürülebilirliği sağlamak. Süreç içerisinde UEFA’nın FFP planı da dahil olmak üzere pek çok değişken olabilir. Sözleşmesi biten, bonservis bedeli ödemeyeceğimiz futbolcular da bizim için öncelikli planda olabilir” diyerek Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin’e de açık kapı bırakıldı.

Beşiktaş’tan talep yok

Caner Erkin’in transfer süreci hakkında konuşan menajeri Batur Altıparmak ise, “Caner’in Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdi ancak şu anda bizim önceliğimiz Beşiktaş ile görüşmek. Beşiktaş’tan şu ana kadar bir talep gelmedi ve dolayısıyla da bir görüşme olmadı” dedi.

Ne demişti?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Caner Erkin ve Gökhan Gönül için “Türkiye’nin en iyi sağ ve sol bekini elimizle karşı takıma verdik” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş’tan talep yok
Caner Erkin’in transfer süreci hakkında konuşan menajeri Batur Altıparmak ise, “Caner’in Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdi ancak şu anda bizim önceliğimiz Beşiktaş ile görüşmek. Beşiktaş’tan şu ana kadar bir talep gelmedi ve dolayısıyla da bir görüşme olmadı” dedi.

Ne demişti?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç; Caner Erkin ve Gökhan Gönül için “Türkiye’nin en iyi sağ ve sol bekini elimizle karşı takıma verdik” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.