enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma: Hiç Şiddet Uygulamadım

Çankaya ilçesinde geçen yıl 12 Aralık’ta Mehmet Eroğlu, 2 yıl önce boşandığı Pelin Ceylan ile markette karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Eroğlu, yanında bulunan tabancayla sokakta Ceylan’ı vurdu. Etrafa tehditler …

Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma: Hiç Şiddet Uygulamadım
22.09.2023 02:21
24
A+
A-

Çankaya ilçesinde geçen yıl 12 Aralık’ta Mehmet Eroğlu, 2 yıl önce boşandığı Pelin Ceylan ile markette karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Eroğlu, yanında bulunan tabancayla sokakta Ceylan’ı vurdu.

Etrafa tehditler savuran Eroğlu, yere yığılan Ceylan’a bir kez daha ateş etti. Bir süre elindeki tabancayla eski eşinin başında bekleyen ve kimseyi yaklaştırmayan Eroğlu, daha sonra kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Eroğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağır yaralanan Ceylan ise 12 gün sonra yaşamını yitirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın düzenlediği iddianameyle Mehmet Eroğlu hakkında, ‘eski eşi kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve ‘ruhsatsız silah taşımak’ suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

‘SANIK KİMSEYİ YANINA YAKLAŞTIRMADI’

Ankara 16’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasına tutuklu sanık Mehmet Eroğlu ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada tanıklar dinlendi. Tanık S.B., Ankara’da taksicilik yaptığını ve olay günü Hoşdere Caddesi’nden aracı ile yukarı doğru çıktığını belirterek, “Olayı ilk silah sıkılana kadar görmedim. Sonradan 4-5 el daha ateş edildi. Kahvedeki vatandaşlar dışarı çıktı. Ben de korktum, geri çekildim. Sanık 5-10 dakika boyunca kimseyi yanına yaklaştırmadı. Sonra da kaçtı. Biz de yaralının yanına gittik. Taksinin arkasına yatırdım kendisini, sonra hastaneye götürdüm. Oradan da karakola gittim” dedi.

Tanık beyanlarına cevap veren Sanık Eroğlu ise “Söylediği şeyler doğru değil; ben oradan koşarak uzaklaşmadım, yürüyerek gittim. Ben 25 yıl eşimle evli kaldım, bir kez bile şiddet uygulamadım” ifadelerini kullandı.

Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için 21 Kasım’a ertelendi.

ETİKETLER:
Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.