enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,2507
ALTIN
6.404,58
BIST
12.456,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
3°C

Ece Uslu tatilde hastaneye kaldırıldı! Ameliyat oldu, 16 dikiş atıldı

Ece Uslu tatilde hastaneye kaldırıldı! Ameliyat oldu, 16 dikiş atıldı
23.07.2025 20:56
19
A+
A-

Ece Uslu Çeşme Tatilinde Kaza Geçirdi: 16 Dikişli Ameliyatla Kurtuldu

Ünlü oyuncu Ece Uslu, tatil için gittiği Çeşme’de talihsiz bir kaza geçirdi. 50 yaşındaki başarılı oyuncu, paçasına takılarak yere düştü ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaşadığı kazanın ardından acil ameliyata alınan Uslu, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Dizisi Final Yapınca Tatildeydi

‘Kara Melek’, ‘Zerda’, ‘Elveda Derken’, ‘Karagül’ ve ‘Sevgili Geçmiş’ gibi birçok sevilen yapımda rol alan Ece Uslu, son olarak ‘Siyah Kalp’ dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin final yapmasının ardından Çeşme’de tatil yapmaya başlayan oyuncu, ani bir kaza sonucu hastanelik oldu.

Ameliyat Oldu, 3 Gün Hastanede Kaldı

Paçasına takılarak dengesini kaybeden Uslu, yere sert şekilde düşerek yaralandı. İlk müdahale Çeşme Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra İzmir’de özel bir hastaneye sevk edilen oyuncu, burada acil olarak ameliyata alındı. Operasyonun ardından 3 gün hastanede kalan Ece Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“Façalı Bir Ece Var Artık”

Uslu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Maalesef görünmez kaza dedikleri türden bir olay yaşadım. Paçama takılıp çivi gibi yere çakıldım. Neyse ki sadece sol tarafımla atlattım. İlk müdahale Çeşme Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Ardından İzmir’de başka bir hastaneye geçtim ve sabahına acil ameliyata alındım. 3 gün hastanede kaldım. Şu anda taburcu oldum. Tüm hastane çalışanlarına ve özellikle doktoruma çok teşekkür ederim. 16 dikişli, façalı bir Ece var artık.”

“Uzun bir tedavi süreci beni bekliyor ama genel durumum çok iyi. Yanımda olan, arayan ve mesaj atan herkese sonsuz teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.”

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.