enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1884
EURO
50,4206
ALTIN
6.383,32
BIST
12.369,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
3°C
Bursa
3°C
Az Bulutlu
Çarşamba Çok Bulutlu
7°C
Perşembe Açık
11°C
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
8°C

CHP’li başkanın başını yakan paylaşım!

CHP’li başkanın başını yakan paylaşım!
12.10.2021 12:29 | Son Güncellenme: 16.03.2024 04:44
404
A+
A-

CHP’li başkanın başını yakan paylaşım! İzmir Tire’de yapılacak silisyum içerikli mermer ocağına tepki göstermek için farklı bir yöntem tercih eden CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve ilçe yönetimi görevden alındı.

CHP’li başkanın başını yakan paylaşım!

CHP’li başkanın başını yakan

 

MedyaRadar’ın haberine göre CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ilçede yapılacak silisyum içerikli mermer ocağına tepki gösterdi. Şenoyar, bu paylaşımına dikkat çekmek içinde yarı çıplak bir kadın fotoğrafı koyup, ‘Dikkatinizi çektiğime göre!’ notunu ekledi.

Şenoyar’ın mermer ocağına tepkisini göstermek için yaptığı bu paylaşım Cumhur İttifakı’nın tepkisine neden oldu. Parti içinden de tepkilerin yükseldiği paylaşımla ilgili olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Tüzükte bir karşılığı varsa gereği yapılır” açıklamasını yaptı.

KARAR VERİLDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP İzmir İl Başkanlığı, Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve ilçe yönetimi görevden aldı. Şenoyar, hakkında ayrıca disiplin dosyası hazırlandı.

Şenoyar ve yönetiminin görevden almanın ardından geçici bir ilçe yönetimi kurulacağı ve tüzük gereği 30 gün içerisinde seçim yapılarak yeni yönetim oluşturulacağı bildirildi.

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.