enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2784
EURO
50,2543
ALTIN
6.404,06
BIST
12.534,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Çok Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
6°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
4°C

Cemal Enginyurt’tan sert tepki: Türk’e düşmansınız, Arap sevicisiniz

Demokrat Parti (DP) Genel Lider Yardımcısı Cemal Enginyurt, Ters’in Genel Yayın Direktörü Batuhan Çolak ile Ajans Muhbir’in yöneticisi Süha Çardaklı’nın da ortalarında bulunduğu 8 kişinin tutuklanmasına reaksiyon gösterdi. Enginyurt, “Ne oldu, artık sığınmacı meselesini bitirdiniz mi? Türk’e düşmansınız, Arap sevicisiniz. Bu milletin evlatlarını, hapsettiniz. Yazıklar olsun” dedi.

Cemal Enginyurt’tan sert tepki: Türk’e düşmansınız, Arap sevicisiniz
24.09.2023 08:06
63
A+
A-

“Sığınmacı tersi haberlerde kin ve nefreti yayma” gerekçesiyle gözaltına alınan Muhalif Genel Yayın Direktörü Batuhan Çolak, Ajans Muhbir’in yöneticisi Süha Çardaklı ve Haber Report hesabının yöneticisi polisteki sorgularının akabinde çıkartıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sığınmacı aykırılığı üzerinden “halkı kin ve nefrete sürükleme” suçlamasıyla gözaltına alınan toplumsal medya hesaplarının yöneticileri ile gazeteci Batuhan Çolak hakkında tutuklama kararı verildi.

“YAZIKLAR OLSUN”

Demokrat Parti Genel Lider Yardımcısı Cemal Enginyurt, tutuklamalara toplumsal medya hesabından reaksiyon gösterdi. “Türkiye adeta sığınmacı cennetine döndü” diyen Enginyurt, şu sözleri kullandı:

* “Elini kolunu sallayarak huduttan geçenler, bu ülkede sığınmacı çoğunluğu yaratanlar, tecavüzden uyuşturucuya her türlü cürümde tepe yaptılar. Vatansever gazeteciler, Çeşit milliyetçisi gazeteciler, bayrağını, devletini, milletini seven gazeteciler bunu haber yaptı. Lakin Recep Tayyip Erdoğan ve AKP bundan rahatsız oldu. Batuhan Çolak başta olmak üzere onlarca gazeteci içeri alındı, Batuhan Çolak tutuklandı.

* Ne oldu, artık sığınmacı sıkıntısını bitirdiniz mi? Ensar diyerek aldıklarınız bu ülkede her köşeyi gezerken, Türk milliyetçilerini cezaevine attınız. AKP iktidarına sesleniyorum, Türk’ü bu türlü susturamazsınız. Bozkurtu bu türlü susturamazsınız. Bozkurtlar asla susmayacak ve sığınmacı vahşetini, sığınmacı dengesizliğini her vakit konuşmaya devam edecekler. Yazıklar olsun. Türk’e düşmansınız, Arap sevicisiniz. Bu milletin evlatlarını, hapsettiniz. Yazıklar olsun.”

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.