enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1884
EURO
50,4206
ALTIN
6.383,32
BIST
12.369,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
3°C
Bursa
3°C
Az Bulutlu
Çarşamba Çok Bulutlu
7°C
Perşembe Açık
11°C
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
8°C

Canlı yayında büyük gaf! İmarsız alana konut iznini böyle alacaklarmış

Canlı yayında büyük gaf! İmarsız alana konut iznini böyle alacaklarmış
19.12.2024 22:37
27
A+
A-

Beşiktaş Başkan Adayları Tartışıyor

Beşiktaş’ta seçim heyecanı yaşanırken, iki başkan adayı Hüseyin Yücel ve Serdal Adalı, vaatlerini anlattı.

İmar Polemiği

Programda, imarsız alanlarla ilgili konuşmalar dikkat çekti. Serdal Adalı, Hüseyin Yücel’e, “Spor alanını konuta çevirebilir misiniz?” diye sordu. Yücel, “Cumhurbaşkanlığının kararı ile rezerv alan ilan ediliyor ve bu da bir sürü iş” şeklinde yanıtladı. Bu sırada Adalı’nın “sus” işareti yapması dikkat çekti.

Gayrimenkul Projesi Tartışması

Hüseyin Yücel, Adalı’nın bahsettiği gayrimenkul projesinin gerçekleşme ihtimalinin %0 olduğunu savundu. Yücel, projenin hayal ürünü olduğunu ve Beşiktaş’ın bu işten rant sağlayacağını iddia etti.

İstifa Süreci

İki başkan adayı, istifayla ilgili de tartışmalara girdi. Serdal Adalı, yönetimde bir bölünme olduğunu ve Hasan Arat’ın istifasının bu bölünmeden kaynaklandığını söyledi. Hüseyin Yücel ise böyle bir şeyin olmadığını savundu.

YSK Ziyareti

Hüseyin Yücel, Serdal Adalı’nın YSK başkanını ziyaret etmesine değindi. Yücel, “Biz siyasi parti değiliz ki” dedi. Adalı ise bunun iyi bir şey olduğunu söyledi.

Destek Vaatleri

Hüseyin Yücel, kaybederse destek vereceğini ve kulüpteki 10 milyon euro’yu bağışlayacağını söyledi. Serdal Adalı da zaten bağışlama sözü olduğunu belirtti.

Para Teklifi

Serdal Adalı, Hüseyin Yücel’e 600 milyon lira gönderme ve 10 milyon euro’yu hibe etme teklifinde bulundu. Yücel ise bunun yerine mayısa kadar 50 milyon euro bulup bulamayacaklarını sordu.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.