enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni
12.08.2025 01:29 | Son Güncellenme: 12.08.2025 01:32
17
A+
A-

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni Bursa Osmangazi’de Toplu Sünnet Etkinliği Osmangazi BelediyesiOsmangazi Kent Konseyi iş birliğiyle gerçekleştirdiği organizasyonda yaklaşık 200 çocuğun katıldığı coşkulu bir sünnet şöleni düzenledi. Etkinlikte Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, hem çocukların hem de ailelerin mutluluğunu paylaşarak onların heyecanına ortak oldu.

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni Osmangazi’de yaptığı hizmetlerle her zaman vatandaşların yanında olan Osmangazi Belediyesi, 40 mahalleden 200 çocuk için düzenlediği sünnet şölenini ailelerin katılımıyla Kamberler Parkı’nda gerçekleştirdi. Sünnet kıyafetleriyle alana gelen çocuklar, belediye tarafından kurulan oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni

Mevlit okunmasıyla başlayan törende, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Aydın SaldızCHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit GürbüzCHP Parti Meclisi Üyesi Canan TaşerOsmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil YılmazOsmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, sünnet çocukları ve aileleri yer aldı. Bayram havasında geçen şölen, hem çocuklara hem de ailelerine unutulmaz bir gün yaşattı.

ÇOCUKLARIN HAYATINDA GÜZEL BİR İZ BIRAKMAYI AMAÇLIYORUZ

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni

Bursa Osmangazi sünnet şöleni

Sünnet şöleni öncesinde kendilerine destek veren hastanelere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, şunları söyledi:

“Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi olarak 200 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Bu özel günlerinde onların mutluluğunu paylaşmak ve hayatlarında güzel bir iz bırakmak istedik. Allah, sünnet olan tüm çocuklarımızın mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin. Osmangazi’nin 40 mahallesinden gelen evlatlarımız bugün erkekliğe ilk adımlarını attı. Bu geleneksel sünnet şölenimizi her yıl tekrarlayarak hem ailelerimize hem de çocuklarımıza unutulmaz anlar yaşatacağız.

Etkinlik sırasında kısa süreli bir deprem de hissettik. Depremin Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana geldiğini öğrendik. Temennimiz, herhangi bir can kaybı veya ciddi maddi hasarın olmamasıdır. Balıkesir halkına ve tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Deprem, ülkemizin ve Bursa’nın değişmez bir gerçeği; doğa bize bunu zaman zaman hatırlatıyor. Bu nedenle, her zaman hazırlıklı olmalı ve yaşamımızı bu gerçeğe göre sürdürmeliyiz.”

SÜNNET SEVGİ VE PAYLAŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİDİR

Bursa Osmangazi’de sünnet şöleni

Bursa Osmangazi sünnet şöleni

Sünnetin toplumun en köklü geleneklerinden biri olduğuna dikkat çeken Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz“Sünnet, aileleri, akrabaları ve hemşerileri bir araya getiren; sevgi, dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerinden biridir. Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi’nin katkılarıyla böylesine anlamlı bir etkinlikte bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın bu özel gününü gönülden kutluyoruz” dedi.

Şölenin sonunda Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve protokol üyeleri, etkinliğe destek veren hastanelere plaket takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen sünnet şöleninde 40 mahalleden 200 çocuk erkekliğe ilk adımını attı, aileler bayram havasındaki etkinlikte unutulmaz anlar yaşadı.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.