enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Bursa için her fikir önemli

Bursa için her fikir önemli
28.11.2018 12:39
289
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Millet Mahallesi’nde hizmet veren Millet Siteler Taksi Durağını ziyaret ederek, taksici esnafla sohbet etti. Başkan Aktaş, Bursa’yı daha iyi bir geleceğe taşımak ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla her vatandaşın fikrini önemsediklerini söyledi.

Bursa’nın sorunlarını ortadan kaldıracak projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Fırsat buldukça her kesimden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aktaş, akşam saatlerinde Millet Siteler Taksi Durağını ziyaret etti. Şehre yönelik sorunlara hakim olan taksicilerin daha iyi bir Bursa için şikayet, öneri ve dileklerini dinleyen Başkan Aktaş, Bursa için her fikrin önemli olduğunu söyledi.

 

Bursa rahatlayacak

Bursa’nın her geçen gün artan nüfusla beraber oldukça büyüdüğünü belirten Başkan Aktaş, yapılan ve devam eden çalışmalarla Bursa’nın daha da rahatlamasını öngördüklerini söyledi. Yüksek teknolojili sanayi ile beraber turizmi öncelikli hale getirdiklerini dile getiren Aktaş, “Bursa 3 milyon nüfuslu, gerçekten çok bereketli bir şehir. Bursa yaşanılacak bir şehir. Hızlı büyüme ile beraber içinde bazı problemleri de barındırıyor. Akıllı dokunuşlarla bazı problemleri aza indirdik. İnşallah yaptığımız, yapacağımız çalışmalarla bundan sonraki süreçte Bursa’nın daha da rahatlamasını öngörüyoruz. Yüksek teknolojili sanayi ile beraber turizmi öncelikle hale getirdik. Bursa markası ile alakalı çalışmalar yapıyoruz. Ben inanıyorum ki bunun misli misli fazlasıyla turist sayısını biz Bursa’da ağırlayabiliriz. Bursa’yı tüm dünyaya tanıtacak bir zemin oluşturabiliriz. Şehirdeki bütün bu manadaki değerleri tek tek gözden geçirmemiz gerekiyor. Bunu da işte bu tip ziyaretlerle, bu şekildeki istişarelerde elde etme imkânına sahip oluyoruz” diye konuştu.

Başkan Aktaş’ı sıcak bir şekilde ağırlayan Millet Siteler Taksi Durağı esnafı da Aktaş’a samimi sohbetinden dolayı teşekkür ederek, kente dair izlenimlerini ve mesleki anlamda yaşadıklarını aktardı.

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.