enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1936
EURO
50,3706
ALTIN
6.393,25
BIST
12.372,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
3°C
Bursa
3°C
Az Bulutlu
Çarşamba Çok Bulutlu
7°C
Perşembe Açık
11°C
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
8°C

Bursa Guhem’de Teknofest 2022 hazırlığı

Bursa Guhem’de Teknofest 2022 hazırlığı
17.02.2022 20:39 | Son Güncellenme: 17.02.2022 21:26
1.336
A+
A-

Bursa Guhem’de Teknofest 2022 hazırlığı Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM); ayakları yere basmayan festival olan TEKNOFEST’in 2022 Liseler Arası İnsansız Hava Araçları (İHA) Yarışması’na katılmak için başvuran okulların öğretmenlerini ağırladı.

Bursa Guhem’de Teknofest 2022 hazırlığı

Bursa Guhem’de Teknofest 2022 hazırlığı

BURSA – Türkiye’nin ilk interaktif uzay ve havacılık temalı eğitim merkezi olan GUHEM’de TEKNOFEST 2022 Liseler Arası İHA Yarışması’na katılmak için başvuruda bulunan okullar için atölye çalışması düzenlendi. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği doğrultusunda GUHEM’de gerçekleşen atölye programına farklı okullardan 50 öğretmen katıldı. Atölyede Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Makine Teknolojisi Alanı öğretmeni Murat Bozdemir, öğretmenlere başvuru sürecinin detaylarını paylaştı.

Guhem’de Teknofest 2022 hazırlığı

SON BAŞVURU TARİHİ 28 ŞUBAT

Öğretmen Murat Bozdemir, GUHEM’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek,

“Bursa’da yer alan ortaokullarımızdan, fen liselerimizden, imam hatip liselerimizden 50 öğretmenimiz atölyeye katılım sağladı. TEKNOFEST 2022’de yarışma hakkını elde etmek için son başvuru tarihi 28 Şubat. Burada hazırlıklarını yapan takımlar raporlama ve kayıt başvuru anlamında ihtiyaç duydukları bilgileri öğrendiler. Bu sürecin okullarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“GUHEM’DE BİLGİ DAHA FAZLA DEĞER KAZANIYOR”

GUHEM’in havacılık ve uzay tutkunlarının rüyalarını süsleyen bir yer olduğunu ifade eden Murat Bozdemir,

“GUHEM sadece Bursa için değil ülkemiz için büyük bir kazanç. Her yaştan insanın uzay ve havacılık tutkusunu bulabileceği paylaşabileceği ve yaşayabileceği bir ortam. Özellikle öğrencilerimizin fen bilgisi, fizik, matematik, kimya derslerine katkı sağlayabilecek bir merkez. GUHEM’de bilginin anlamı, önemi ve etkisi daha değerli oluyor. Çünkü uygulama ve görme şansları da var burada. Bu tür bir atmosferin içerisinde bilgilerimizi meslektaşlarımızla paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk” diye konuştu.

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.