enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,2507
ALTIN
6.404,58
BIST
12.456,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
11°C
Bursa
11°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
3°C

BİST’ten SASA ve HEKTS’a tedbir

BİST’ten SASA ve HEKTS’a tedbir
22.12.2022 22:46
326
A+
A-

BİST’ten SASA ve HEKTS’a tedbir SASA ve HEKTS paylarında 1 ay süreyle “Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı”, “Brüt Takas” ve “Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması” tedbirleri uygulanacak.

BİST’ten SASA ve HEKTS’a tedbir

BİST’ten SASA ve HEKTS’a tedbir

EKONOMİ – BİST’ten SASA ve HEKTS’a tedbir Sasa Polyester Sanayi AŞ (SASA) payında 1 ay süreyle “Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı”, “Brüt Takas” ve “Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması” tedbirleri uygulanacak.

Konuyla ilgili KAP açıklaması şöyle:

“Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi’nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA.E) payında 23/12/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle “Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı”, “Brüt Takas” ve “Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması” tedbirleri uygulanacaktır.”

Hektaş Ticaret T.AŞ. (HEKTS)  payında 1 ay süreyle “Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı”, “Brüt Takas” ve “Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması” tedbirleri uygulanacak.

Konuyla ilgili KAP açıklaması şöyle:

“Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi’nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Hektaş Ticaret T.A.Ş. (HEKTS.E) payında 23/12/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle “Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı”, “Brüt Takas” ve “Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması” tedbirleri uygulanacaktır.”

 

Kaynak: Borsamatik

 

 

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.