İstifa krizleri yaşayan Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yollarını ayırdı. Yeni hoca için ilk temaslar başladı. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, efsane isim Sergen Yalçın ile görüştü.
Başkan Hasan Arat’ın sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesi sonucu göreve gelen Hüseyin Yücel’in ilk hamlesi, Hollandalı hoca Giovanni van Bronckhorst ile yolları ayırmak oldu.
Van Bronckhorst’un ayrılığının ardından takım yardımcı antrenör Serdar Topraktepe’ye emanet edildi. Ancak Beşiktaş’ta tüm gözler Sergen Yalçın’a çevrildi.
Siyah-beyazlı camia, Yalçın’ı önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine yetiştirmeyi hedefliyor.
Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Başkan Yücel’in isteğiyle Sergen Yalçın’a teklif götürdü. Uçar, kriz döneminde Yalçın’ın desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı ve “Fenerbahçe maçında taraftarımızla yeni bir sayfa açmak istiyoruz” dedi.
Sergen Yalçın’ın da teklife sıcak baktığı ve karar aşamasında olduğu öğrenildi. Tarafların Hatayspor maçından sonra görüşmesi bekleniyor.