enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Beşiktaş’ta 15 milyon Dolar kayıp!

Beşiktaş’ta 15 milyon Dolar kayıp!
24.12.2024 09:57
29
A+
A-

Beşiktaş’ın Başkan Adayı Adalı: “15 Milyon Dolar Kayıp Var”

Serdal Adalı, Beşiktaş’ın yaklaşan seçimleri öncesinde mali tablosunu açıkladı ve vaatlerini dile getirdi. Adalı, “Hasan Arat dönemindeki sponsorluk anlaşmaları ile Ahmet Nur Çebi dönemindekiler karşılaştırıldığında, arada 15 milyon dolar kayıp olduğu anlaşılıyor. Önümüzdeki 3,5 senede kasaya girecek tek kuruş yok” dedi.

Çarşamba Çubuğu Tanıtılacak

Adalı, “Gelecek çarşamba yönetimimi açıklayacağım. Halihazırda 3-4 tane sponsorluk anlaşması için görüşmelerimizi tamamladık” ifadelerini kullandı.

“Seçimi Kazanacağıma İnanıyorum”

Adalı, “Hedefim hem scouting yapacak hem de kadro mühendisliği ile ilgilenecek, teknik direktörle fikir alışverişi yapabilecek profesyonel bir isimle çalışmaktır. Sergen Yalçın ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. 3,5 yıllık bir projemiz var. Takımımızı gençleştirmek istiyoruz. Transferlerin çoğunluğu gurbetçi oyunculardan oluşacak. Bu seçimi kazanacağıma inanıyorum. Kendime güveniyorum” diye konuştu.

“Yücel Benim Listemdeydi”

Adalı, “Hüseyin Yücel, önceki seçimde benim listemdeydi. Fikret Orman yönetiminde beraber çalıştık. Kendisini çok severim ama Beşiktaş söz konusu olduğunda fikir ayrılıklarımız mevcut. 34 yaşındaki bir futbolcuya 30 milyon euro vermek yerine, o parayı umut vaat eden, Beşiktaş’a layık genç oyunculara harcayacağız” dedi.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.