enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Bebeğini kaybetmişti, sözleri yürek burktu

Bebeğini kaybetmişti, sözleri yürek burktu
11.09.2025 20:41
15
A+
A-

29 Temmuz 2022’de Lior Ahituv ile evlenen Kökenli, hamilelik müjdesini paylaştığında hayranlarını sevindirmişti. Ancak mayıs ayında gebeliğinin 22. haftasında bebeğini kaybettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu acı haberi, “Tıbben elimizden gelen her şey yapılmasına rağmen minik kızımızı kucağımıza alamadık” sözleriyle duyurmuştu.

MİLYONDA BİR İHTİMAL

Sibel Arna’nın YouTube programına katılan Kökenli, yaşadığı süreci gözyaşlarıyla anlattı. Doktorların, durumun milyonda bir ihtimalle gerçekleşebilecek bir komplikasyon olduğunu söylediğini belirten oyuncu, bunun bir düşük değil, erken doğum vakası olduğunu vurguladı. Ünlü oyuncu acısını, “Çok küçüktü, 9 saat kadar tutunabildi ve sonra maalesef kaybettik. Hâlâ kötü oluyorum konuşurken…” sözleriyle anlattı.

“KONUŞULMASI GEREKEN BİR SÜREÇ”

Kökenli, bu tür kayıpların paylaşılmasının önemine dikkat çekerek, “Takdiri ilahi diyeceğim ama şunu söylemek istiyorum. Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek kadar bu süreçte yaşanan kayıpları da kabullenmemiz gerekiyor. Benim yaşadığımın bir tesadüf olmadığını, pek çok annenin benzer acılar yaşadığını öğrendim. Bu konunun daha fazla konuşulması lazım.” dedi.

SOSYAL MEDYAYA ARA VERDİ

Yaşadığı kaybın ardından uzun süre sosyal medyada sessiz kalan oyuncu, yaptığı duygusal paylaşımda, “Her şey yolunda görünürken yaşanan ani ve çok nadir bir komplikasyon sonucu bebeğimizi kaybettik. Elimizden gelen her şey yapılmasına rağmen minik kızımızı kucağımıza alamadık.” sözleriyle hayranlarına seslenmişti.

Bu süreçte pek çok ünlüden destek alan Kökenli, yaşadığı acıyla başa çıkmaya çalıştığını belirtti. “Yaşadığım acı tecrübeden sonra kendi içime döndüğüm sessiz bir süreçteydim. Maalesef bazı duyguları anlatmak kolay değil… Ama paylaşmadan iyileşmek de öyle. Ben de öyle yapmaya karar verdim.” sözleriyle yaşadıklarını aktardı.

“BİR GÜNDE BÜYÜDÜM”

Konuşurken gözyaşlarını tutamayan oyuncu, yaşadığı kaybı “Bir günde büyüdüm” sözleriyle özetledi. Gebeliğinin sağlıklı ilerlediğini söyleyen Kökenli, yine de ani komplikasyon nedeniyle bebeğini kaybettiğini ifade etti.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.