enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,1937
EURO
50,3862
ALTIN
6.415,42
BIST
12.392,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
7°C
Bursa
7°C
Çok Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Çok Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu
20.08.2025 22:12 | Son Güncellenme: 20.08.2025 22:16
18
A+
A-

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla sinema keyfi yaşadı Osmangazi Belediyesi’nin yaz akşamlarına neşe katan etkinlikleri, bu kez Güneştepe Mahallesi’nde kurulan açık hava sinemasıyla devam etti. Etkinlikte çocuklar ve aileleri keyifli anlar yaşarken, Başkan Erkan Aydın, “Çocuklarımızın ve ailelerimizin yüzündeki mutluluk bize en büyük güç. Hep birlikte yazı daha da güzel kılmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu Osmangazi Belediyesi’nin yaz akşamlarını renklendiren “Osmangazi’de Yaz Etkinliği” programı, mahallelerde coşkuyla sürüyor. Çocuklar ve aileler için eğlenceli anlar sunan etkinliklerin son durağı bu kez Güneştepe Mahallesi oldu.

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında

Güneştepe Parkı’nda kurulan açık hava sinema alanında, tüm dünyada ilgi gören “Coco” adlı animasyon filmi gösterildi. Minik izleyiciler, ellerinde patlamış mısırlarıyla arkadaşlarıyla birlikte film keyfi yaşarken, aileler de nostaljik bir yaz sineması atmosferine kavuştu. Açık hava gösterimi, hem çocuklara hem de ailelere unutulmaz bir akşam yaşatırken mahallede samimi ve keyifli bir sosyal ortam oluşturdu.

Etkinliğe Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Güneştepe Mahalle Muhtarı Savcı Akgün ve çok sayıda vatandaş katılarak bu özel gecede çocukların sevincine ortak oldu.

“BU ETKİNLİKLER İNSANIN RUHUNU BESLİYOR”

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında buluştu

Başkan Aydın, Güneştepe’de çocuklarla açık hava sinemasında

Güneştepe’de düzenlenen açık hava sinemasında vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, etkinliklere gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aydın, “Çocuklarımız, gençlerimiz ve mahalle sakinlerimizle birlikte sinema keyfi yaşıyoruz. Haftanın iki günü sinema, iki günü de Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinden oluşan ‘Temiz Orkestra’ konserleriyle vatandaşlarımızın sosyal hayata olan ihtiyacını mahallelere taşıyoruz. İnsan sadece karnını doyurarak yaşamaz, ruhunu da beslemesi gerekir. Bu etkinlikler, insanların ruhuna dokunuyor” ifadelerini kullandı.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Aydın, “Bizim çocukluğumuzda mahallelerde yaşadığımız yaz sineması keyfini ve sokak etkinliklerini, bugün çocuklarımıza yeniden yaşatıyoruz. Mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini ve dayanışmayı canlandırıyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerimizin yüzündeki tebessüm, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Hep birlikte yaz akşamlarını daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Güneştepe Mahalle Muhtarı Savcı Akgün ise Başkan Aydın’a teşekkür ederek, “Başkanımız sadece bir buçuk yıl içinde beş kez mahallemizi ziyaret etti. Çalışmalarını takdir ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de mahallemiz için güzel hizmetler göreceğimize inanıyoruz” dedi.

Program sonunda çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Erkan Aydın, miniklerle tek tek sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların taleplerini dinleyen Başkan Aydın, onların mutluluğuna ortak oldu.

Osmangazi Belediyesi’nin “Yaz Etkinlikleri” kapsamında Güneştepe’de düzenlenen açık hava sineması büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla birlikte filmi izleyen Başkan Erkan Aydın, çocuklarla tek tek sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Aydın, “Mahalle kültürünü ve yaz sineması keyfini yeniden yaşatıyoruz, insanların sadece karnını değil ruhunu da doyuruyoruz” diyerek etkinliklerin süreceğini vurguladı.

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.