
Başkan Aydın BAREM sakinleri ile iftarda
Başkan Aydın BAREM sakinleri ile iftarda buluştu Ramazan ayında her akşam farklı bir iftar sofrasında Osmangazili vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, bu kez Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) sakinleriyle iftar yaptı.

Başkan Aydın BAREM sakinleri ile iftarda
Osmangazi Belediyesi’nin yaşama değer katan projelerinden biri olan BAREM’in kıymetli sakinleri için düzenlenen iftar programı, Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşti.
Programa, BAREM’de hizmet alan alzheimer hastaları, engelli bireyler, huzurevi sakinleri ve ailelerinin yanı sıra CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.
Eşi Nadire Aydın ile birlikte iftar yemeğine iştirak eden Başkan Aydın, masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla yakından ilgilendi, onların halini hatırını sordu.
Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen iftar programında, BAREM sakinleriyle hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Aydın, onların mutluluğuna ortak olurken, bu tür buluşmaların önemine vurgu yaparak, Osmangazi Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Başkan Aydın BAREM sakinleri ile iftarda
İftar programının ardından misafirlerine hitap eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, herkese eşit bir şehir ve eşit bir yaşam sunmak için çalıştıklarını vurguladı.
“Kimsenin yalnız kalmadığı, herkesin kendini değerli hissettiği bir yaşamı hep birlikte inşa ediyoruz. Bu akşam sizlerle aynı sofrayı paylaşmak, Ramazan’ın bereketini birlikte yaşamak bizim için büyük bir mutluluk. Sizlerin yüzündeki tebessümü görmek, tüm yorgunluğumuzu ve stresi unutturuyor. Aslında biz sizlerle bir araya geldiğimizde sizlerden daha mutlu oluyoruz. İyi ki varsınız” diyerek duygularını ifade etti.
Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen iftar programında, alzheimer hastaları, engelli bireyler ve huzurevi sakinleri, kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Aydın’a teşekkür etti.