Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Dikkat Çeken Açıklamaları
Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Başkan Ali Koç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Mertens Seneye Fenerbahçe’de
Koç, “Sahtekar futbolcularını konuşulmak yerine gündem Fenerbahçe-Galatasaray’a çevrildi. Biz kurguladık diyorlar. Kamuoyunun ne yazık ki uyanık olmadığına dair bir yarışma sorusunu örnek gösterdi. O halde Mertens seneye Fenerbahçe’de. Yazın bunu. Bu iş için bizi Adana Demirspor’u kafalamakla suçluyorlar ama Mertens de sahtekarlık yaparak penaltı kazandı. Yani Mertens de kurgunun içinde ve gelecek sene Fenerbahçe’de.” şeklinde konuştu.
Futbolcusu, Hocası, Yöneticisi…
Galatasaray-Adana Demirspor maçı sonrası bir yöneticinin yaptığı açıklamaya değinen Koç, “Bizi ilgilendirmeyen Adana Demirspor maçı sonrası yöneticimiz tweet atmış. Biz maçlar oynanırken ve biter bitmez tweet atmadık mı? Sizin kadar hazırlıklı iletişim yapısı ben görmedim.” ifadelerini kullandı.
Futbolcularınızı Kim Ayartıyor!
Koç, Galatasaray’a yönelik göndermelerde bulunarak, “Fenerbahçe’yi Anadolu kulüpleriyle karşı karşıya getirmeyin. Fenerbahçe’nin ne olduğu bellidir. Tüm başkanlar benim bütüncül baktığımı bilir. Anadolu kulüplerine sesleniyorum. Hakem hataları, ofsaytımsı goller kimin lehine oldu? Hangi takım kontratlı futbolcularınızı ayarttı? Hangi takım aileleri üzerinden sizi köşeye sıkıştırdı? Fenerbahçe mi? Bir tane örnek gösterin! Anadolu kulüpleri de bilsin. Bu mücadele hepimize yarayacaktır. Bizi başkalarıyla karıştırmayın. Özellikle bir camianın, kimlerle, yöntemlerle, düzenin parçası olarak korunduğunu tüm kamuoyu biliyor. Siz de biliyorsunuz! Bu düzen, bir norm haline geldi. Biz isyan ediyoruz, mücadele ediyoruz. Onlarca yılda oluşan bir şey, aylar içinde çözülmüyor. Biz bu mücadeleyi veriyoruz.” dedi.