enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,2788
EURO
50,2872
ALTIN
6.420,76
BIST
12.569,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
10°C
Bursa
10°C
Çok Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
6°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
5°C
Pazartesi Karla Karışık Yağmurlu
4°C
Salı Açık
6°C

19 Mayıs Ruhu 2023,2053 ve 2071’in Büyük Türkiye’sini İnşa Edecek

19 Mayıs Ruhu 2023,2053 ve 2071’in Büyük Türkiye’sini İnşa Edecek
19.05.2020 13:37
380
A+
A-

19 Mayıs Ruhu 2023,2053 ve 2071’in Büyük Türkiye’sini İnşa Edecek. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

19 Mayıs Ruhu 2023,2053 ve 2071’in Büyük Türkiye’sini İnşa Edecek. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türk Milleti’nin kurtuluş yürüyüşünün ilk adımı olan ve bağımsızlık meşalesinin yandığı, Atatürk’ün Anadolu’ya geçtiği 19 Mayıs 1919’da Samsun’a varışının 101. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. 101 yıl önce milletin mücadelesinde bağımsızlık ateşini yakan ruhun, 2023, 2053 ve 2071’in Büyük Türkiye’sine giden yolun temeli olduğunu işaret eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Aziz milletimizin esareti kabul etmeyerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı hürriyet yürüyüşünün 101. yıl dönümünü idrak ediyoruz.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, TÜRK MİLLETİ’NİN KURTULUŞ YÜRÜYÜŞÜNÜN İLK ADIMI OLAN 19 MAYIS 1919’UN 101. YIL DÖNÜMÜNDE, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NI KUTLADI.

Ecdadımızın Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşi, kısa sürede tüm milletimizi etrafında toplamıştır. Milletimizin bin bir fedakârlıkla elde ettikleri, bizler için iftihar kaynağı olduğu gibi, aynı zamanda da ibret vesilesidir. 19 Mayıs Ruhu bu günlerimizin teminatı olduğu gibi geleceğimizin de mimarı olacak. Bu ruh 2023, 2053 ve 2071’in Büyük Türkiye’sini inşa edecektir. Bu vesile ile tüm bağımsızlık mücadelesinden bugüne, milletimizin birliği, ülkemizin bütünlüğü için canını veren şehitlerimize Rabbim’den rahmet diliyor, şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “MİLLETİMİZİN BİN BİR FEDAKÂRLIKLA ELDE ETTİKLERİ, BİZLER İÇİN İFTİHAR KAYNAĞI OLDUĞU GİBİ, AYNI ZAMANDA DA İBRET VESİLESİDİR.”

BAŞKAN YILMAZ: “19 MAYIS RUHU BU GÜNLERİMİZİN TEMİNATI OLDUĞU GİBİ GELECEĞİMİZİN DE MİMARI OLACAK. BU RUH 2023, 2053 VE 2071’İN BÜYÜK TÜRKİYE’SİNİ İNŞA EDECEKTİR.”

Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.